Natalia Oreiro face striptease in Amanda O pe www.acasatv.ro! VEZI FOTO:

Autor: Sport.ro
Marti 24 Martie 2009, 14:29
Natalia Oreiro face striptease in Amanda O pe www.acasatv.ro! VEZI FOTO:

Natalia Oreiro, actrita pe care o veti putea revedea din 30 martie www.acasatv.ro , in “Amanda O”, primul serial online din Romania, pregateste fanilor un numar incendiar de striptease!

Amanda O (Natalia Oreiro) se va dezbraca de prejudecati si nu numai, in incercarea de a-l cuceri pe Dante, interpretat de Luciano Castro si de a obtine din partea acestuia o declaratie de iubire. Scenele fierbinti dintre Natalia Oreiro si Luciano de la filmarile telenovelei “Amanda O” nu i-au pus pe jar numai pe telespectatorii telenovelei, ci chiar si pe sotul Nataliei, Ricardo Mollo.

Natalia Oreiro nu este la primul ei numar de striptease intr-o telenovela, actrita bucurand privirile telespectatorilor ACASA si in telenevela “SOS, viata mea!”, unde cel lasat cu gura cascata a fost Facundo Arana.

• Fanii Nataliei Oreiro o vor putea urmari pe aceasta in web-novela “AMANDA O” incepand cu ziua de 30 martie de la ora 23:00 pe site-ul www.acasatv.ro , unde vor viziona fragmentele difuzate pe mobil in cursul zilei, imbogatite cu noi aventuri, informatii si intamplari spectaculoase. In plus, acestia vor putea avea acces la informatii in exclusivitate, interviuri cu actorii din telenovela si vor putea arunca o privire in culisele serialului.

O vedeta adevarata este pretutindeni. Telespectatorii vor face cunostinta cu Amanda O pe telefonul mobil in ziua de 30 martie. Clientii Orange vor putea vizualiza sau descarca din portalul pentru mobil Orange World, de luni pana vineri, de trei ori pe zi, noi fragmente cu nazdravaniile Amandei O, furnizate de Mediafax Mobile Services, divizia din cadrul Mediafax ce ofera continut multimedia pentru telefonia mobila.

Marea premiera a telenovelei “AMANDA O” va avea loc pe www.acasatv.ro , 30 martie, cand telespectatorii o vor revedea pe Natalia Oreiro, intr-un episod care va reuni imaginile transmise in timpul saptamanii pe mobil si pe internet, dar va pregati de fiecare data noi surprize, aventuri decisive in continuarea actiunii.

Președintele a cerut Guvernului urgent un proiect de lege privind votul din diaspora
BRAT