NEWS ALERT The return of the king! ”Regele” greșelilor pro-FCSB din arbitrajul românesc va fi la centru în FCSB - Farul Constanța

Marian Barbu Arena Nationala Farul Constanta FCSB play-off Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 26 Aprilie 2024, 11:15
Data actualizarii: Vineri 26 Aprilie 2024, 13:10

Partida de sâmbătă de pe ”Arena Națională” ar putea aduce matematic titlul de campioană pentru liderul Superligii.

Arbitrul Marian Barbu va conduce la centru partida FCSB – Farul Constanţa, care se va disputa, sâmbătă, în etapa a şaptea a play-off-ului Superligii, meci care ar putea aduce matematic titlul de campioană pentru liderul Superligii.

Barbu va fi ajutat la cele două linii de Ferencz Tunyogi şi Stelian Slabu, cu arbitru de rezervă Cristian Moldoveanu, iar cei doi arbitri VAR vor fi Szabolcs Kovacs şi Vasile Marinescu.

Marian Barbu și erorile sale pro-FCSB: gafa și delegarea în Europa

Arbitrul Marian Barbu a devenit celebru în România pentru gafele sale.

Central într-un FCSB - UTA 2-1 din decembrie 2021, el a acordat aiurea două penalty-uri gazdelor, după care a fost delegat la un Tottenham - Rennes din Conference League.

Iar ca arbitru VAR la FC Voluntari - FCSB 1-2 din februarie anul trecut, Barbu a ignorat intrarea periculoasă, de roșu, a lui Malcom Edjouma la Igor Armaș, desfigurat după acel meci, însă la doar câteva zile arbitrul a primit o delegare la meciul de UEFA Youth League Real Madrid - Red Bull Salzburg.

Până și fotbaliștii de la FCSB au admis erorile jenante ale lui Marian Barbu

La acel FCSB - UTA 2-1, după două penalty-uri inventate de Marian Barbu (cădere fără contact la Octavian Popescu la primul + minge ieșită în aut înainte de faza din careu la al doilea), până și fotbaliștii de la FCSB au recunoscut erorile centralului!

”Al doilea penalty nu l-am văzut, dar am înțeles că a ieșit mingea clar”, a admis atunci Claudiu Keșeru, fostul atacant al roș-albaștrilor.

Clasamentul din play-off-ul Superligii

Clasamente oferite de Sofascore
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!