Laszlo Dioszegi i-a fixat prețul lui Marius Ștefănescu: ”Nu-l vindem cu mai puțin”

marius stefanescu laszlo dioszegi Sepsi OSK Superliga Laszlo Dioszegi, patron Sepsi / Foto: Captură Sport.ro
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 26 Aprilie 2024, 10:39
Data actualizarii: Vineri 26 Aprilie 2024, 10:40

Laszlo Dioszegi i-a fixat prețul lui Marius Ștefănescu (25 de ani).

Fotbalistul de la Sepsi este vânat de mai multe cluburi importante după evoluțiile sale solide din ultima perioadă. Printre acestea se numără FCSB și Rapid, două dintre formațiile cu pretenții din campionatul nostru.

După ce a anunțat că are de gând să-l vândă în străinătate pe fotbalistul său, Dioszegi i-a fixat prețul la un milion de euro. Dacă transferul se va face în schimbul acestei sume, atunci Sepsi va încasa doar 500.000 de euro, pentru că 50 la sută va merge către Viitorul Cluj.

  • Laszlo Dioszegi, patron Sepsi / Foto: Captură Sport.ro

Recent, patronul lui Sepsi OSK a spus că exclude din start posibilitatea ca Ștefănescu să fie cedat la FCSB.

Laszlo Dioszegi: ”Nu rentează să-l vindem cu mai puțin”

„Sunt tatonări pentru Ștefănescu, să vedem ce va fi concret. În următoarele două săptămâni vom ști mai multe. Concret, n-avem nicio ofertă. Au venit mai mulți impresari să-l vadă.

Poate să se transfere și în România, dacă vrea. La FCSB sigur nu, iar alte echipe nu cred că pot face o ofertă care să fie pe placul nostru.

Știți foarte bine că 50% din sumă merge la Viitorul Cluj. Așa că pentru noi nu rentează să-l vindem cu mai puțin de un milion de euro”, a spus Dioszegi, potrivit GSP.ro.

În acest sezon, Marius Ștefănescu a bifat 41 de meciuri pentru Sepsi, reușind să marcheze de 13 ori și să ofere alte șase pase decisive.

Laszlo Dioszegi: ”Nu pot să-i dau drumul la FCSB”

Omul de afaceri a explicat de ce nu-și poate lăsa jucătorul la echipa patronată de Gigi Becali, chiar dacă FCSB va veni cu o ofertă concretă pentru internaționalul român. Dioszegi ar prefera să primească o ofertă din străinătate pentru Marius Ștefănescu, evaluat de site-urile de specialitate la 1,6 milioane de euro.

„Din păcate nu a reușit să înscrie, dar cine a văzut meciul de la un capăt la celălalt a văzut că a luptat și el cot la cot cu ceilalți băieți. Îi dau drumul din vară, dar este o singură echipă la care nu pot să-i dau drumul, tocmai ca să nu inflamăm situația și această echipă se numește FCSB. Noi, secuii, avem întotdeauna un cuvânt. La noi, strângerea de mână sau ce zicem este mai presus decât orice contract. Dacă eu am zis că nu dăm drumul la FCSB ca să nu existe discuții, asta e ca și lege.

Nu știu unde putem să-l vedem, noi preferăm să-l vindem, dacă putem, în străinătate. Încă nu a venit o ofertă concretă, dar sunt unele zvonuri că sunt unele echipe din străinătate care-l caută pe Ștefănescu și chiar dacă vine cu o ofertă concretă, normal, și pentru binele jucătorului trebuie să meargă în străinătate să arate ce poate”, a spus Laszlo Dioszegi.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!