VIDEO Jurnaliștii catalani nu renunță ușor! Cadre noi cu golul anulat din El Clasico demonstrează incorectiudinea deciziei

El Clasico fc barcelona gol anulat Lamine Yamal Real Madrid Spania
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 26 Aprilie 2024, 12:32
Data actualizarii: Vineri 26 Aprilie 2024, 12:34

Real Madrid și FC Barcelona au fost adversare în etapa a 32-a din La Liga, victoria revenindu-le galacticilor, scor 3-2. 

Despărțite de opt puncte înainte de partidă, cele două formații au oferit un adevărat spectacol în El Clasico, însă meciul nu a fost lipsit de momente tensionate.

În minutul 28, FC Barcelona a marcat în urma unui călcâi al lui Lamine Yamal. Lunin a scos, la limită, mingea de pe linia porții, însă catalanii au cerut ca reușita să fie confirmată.

Fără să existe goal-line, faza a fost analizată în camera VAR, iar decizia a fost ca reușita celor de la FC Barcelona să fie anulată.

La aproape o săptămână după partidă, publicația Mundo Deportivo a publicat un nou clip filmat de un suporter, din tribune, în care se poare observa destul de clar că mingea a trecut linia porții. 

Scandal imens, în urma golului anulat lui Lamine Yamal

La o zi după meci, Joan Laporta a dezvăluit că a cerut explicații Comisiei Tehnice a Arbitrilor, făcând și o afirmație radicală.

"Dacă se confirmă că este vorba despre un gol valabil, vom merge mai departe și nu excludem să cerem rejucarea partidei", a declarat oficialul catalanilor.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!