"La fel de mare greșeală când ratezi singur cu portarul". Ștefan Târnovanu, apărat după eroarea din meciul cu Sepsi OSK

Stefan Tarnovanu FCSB Mihai Stoica Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 26 Aprilie 2024, 10:16
Data actualizarii: Vineri 26 Aprilie 2024, 10:19

Meciul dintre Sepsi OSK și FCSB s-a încheiat la egalitate, scor 2-2, în etapa a șasea din play-off-ul Superligii României.

Remiza a fost stabilită după ce gazdele au reușit să marcheze un gol, profitând de o ieșire eronată a lui Ștefan Târnovanu, care și-a cerut scuze după meci

"Amânăm titlul din cauza mea. Vreau să încep prin a spune că îmi cer scuze față de colegi. Au făcut un meci perfect. Mi-am bătut joc de două puncte. Mai sunt câteva meciuri și mai avem un singur pas de făcut. Cam asta e.

Am strigat, am ieșit rău și de acolo a ieșit rău. A fost doar vina mea. Băieții au făcut un meci extraordinar", a spus portarul, la finalul partidei.

Ștefan Târnovanu, apărat de Mihai Stoica

Oficialul de la FCSB a recunoscut că greșeala comisă de Ștefan Târnovanu a fost una majoră, dar a explicat că și ratările din atac ale coechipierilor pot fi considerate la fel.

"În momentul în care un portar greşeşte, imediat îl condamnă lumea. La fel de mare greşeală este când eşti singur cu portarul şi ratezi. Când Târnovanu a făcut cele mai bune jocuri din carieră pe stadionul ăsta, atunci toată lumea l-a lăudat.

A făcut o greşeală. Dacă eram puţin mai atenţi, putea fi reparată. Se întâmplă, ce putem să facem? Bineînţeles că nu este ok, dar chiar şi aşa, noi nu trebuia să ajungem aici. Puteam să conducem lejer la o diferenţă mult mai mare", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!