EXCLUSIV ”Cel mai bun jucător” de la FCSB: ”Nu pierde niciodată mingea”

FCSB Cristi Tanase mihai pintilii Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 25 Aprilie 2024, 16:23
Data actualizarii: Joi 25 Aprilie 2024, 16:46

Retras în februarie 2020 din cariera fotbalistică la FCSB, Mihai Pintilii este în prezent secundul lui Elias Charalambous la echipa roș-albastră.

Mihai Pintilii a fost invitatul lui Andru Nenciu la emisiunea Poveștile Sport.ro. Cei doi au acaparat timp de o oră subiecte care mai de care, iar oficialul primei clasate a făcut și o dezvăluire.

”Cel mai bun jucător” de la FCSB: ”Nu pierde niciodată mingea”

Secundul lui Charalambous îl consideră pe Cristi Tănase drept cel mai bun jucător cât timp a evoluat pentru FCSB. Pintilii a menționat că ori de câte ori îi pasa decarului, Dodel nu pierdea niciodată posesia balonului.

Tănase s-a retras și el în iulie 2022, după un sezon petrecut la FC Argeș. La FCSB a fost legitimat atât în perioada august 2009 - iulie 2015, cât și în perioada ianuarie 2018 - iulie 2018.

”Pentru mine el e cel mai bun jucător. Dacă recuperam mingea și i-o dădeam lui Tănase știam că nu o pierde”, a spus Mihai Pintilii la Poveștile Sport.ro.

La echipa roș-albastră, Tănase a bifat 230 de apariții și și-a trecut numele pe tabela de marcaj în 30 de situații diferite. Pe deasupra, Dodel a oferit și 48 de pase decisive în peste 17 mii de minute petrecute în echipamentul FCSB-ului.

VIDEO Emisiunea integrală cu Mihai Pintilii la Poveștile Sport.ro

FCSB, în actuala stagiune

Echipa lui Elias Charalambous e prima clasată cu 46 de puncte obținute până acum în play-off-ul Superligii României și se situează la 11 lungimi în fața ocupantei locului secund, Farul Constanța.

Pentru FCSB urmează confruntarea cu Farul Constanța de sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 20:30, în etapa cu numărul șapte a play-off-ului. Partida va fi LIVE TEXT pe www.sport.ro, dar și pe Facebook Sport.ro.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!