Revenire de senzație la Real Madrid: "Va face deplasarea săptămâna viitoare"

Thibaut Courtois Carlo Ancelotti Real Madrid Spania
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 25 Aprilie 2024, 19:58
Data actualizarii: Joi 25 Aprilie 2024, 20:03

Thibaut Courtois a fost operat cu succes după accidentarea la ligamentele încrucişate ale genunchiului stâng, iar Carlo Ancelotti a oferit detalii despre starea de sănătate. 

Portarul echipei Real Madrid, accidentat şi absent de pe teren mai bine de opt luni, ar putea reveni săptămâna viitoare în lotul "galacticilor" care va face deplasarea la Munchen pentru meciul cu Bayern, în semifinalele din Champions League. 

Internaţionalul belgian, în vârstă de 31 de ani, a ratat întregul sezon până acum în urma unei accidentări la ligamentul genunchiului şi a trebuit să fie supus unei noi operaţii în martie.

"Thibaut se descurcă bine, cred că va fi disponibil pentru a face deplasarea săptămâna viitoare (la Munchen, pe 30 aprilie) şi poate va juca împotriva lui Cadiz, în La Liga, sâmbăta următoare", a explicat Carlo Ancelotti.

Real Madrid este lider în La Liga, cu 81 de puncte după 32 de etape, având 11 puncte în plus faţă de următoarea clasată, FC Barcelona.

Thibaut Courtois va deveni tată

Portarul lui Real Madrid și soția sa au anunțat pe contul de Instagram că vor fi părinți, fiind primul copil al cuplului. "Dragostea noastră crește! Abia așteptăm să te întâlnim!", au scris cei doi. Thibaut Courtois mai are doi copii dintr-o relație anterioară, cu Marta Dominguez.

"Din cauza accidentării, nu voi fi la EURO. Trebuie să mă recuperez complet întâi. Nu știu exact când aș putea reveni pe teren.

Dacă am noroc, voi putea juca prima meci în mai, așa că n-am cum să fiu 100% pentru turneul final", a declarat Thibaut Courtois, pentru Sportza.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!