Mihai Stoica a dezvăluit! Ce șanse sunt ca Risto Radunovic să ajungă la CFR Cluj

Superliga Risto Radunovic
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 26 Aprilie 2024, 08:10
Data actualizarii: Vineri 26 Aprilie 2024, 08:19

Risto Radunovic (31 de ani) este legitimat la FCSB din ianuarie 2021 și este unul dintre jucătorii de bază ai echipei.

Cotat la 1.4 milioane de euro de site-urile de specialitate, muntenegreanul născut la Podgorica mai are contract cu gruparea roș-albastră până la finalul lui 2024, însă în ultimele luni au apărut discuții despre o posibilă plecare a jucătorului de la FCSB.

Mihai Stoica garantează pentru Risto Radunovic

Mihai Stoica a comentat situația în care se află fundașul, mărturisind că sunt șanse minime ca acesta să plece la CFR Cluj.

"Cu Radunovic suntem în discuții. Știm de interesul CFR-ului. Chiar o să încep discuțiile cu agentul lui. Nu știu ce feeling să am. Știm că până în iarnă este al nostru, nu poate pleca, sub nicio formă.

Mi-e greu să cred că cineva va da o sumă mare pentru transferul unui fundaș de 32 de ani care este liber în iarnă. Ce dacă el semnează în vară cu CFR? Joacă la noi, el nu e Bălgrădean.

Bălgradean a semnat, nu a spus nimănui, a apărat la Botoșani, am făcut 2-2 și a comis-o. După s-a dus la CFR, dar nu a spus, la Risto nu se pune problema de așa ceva. El are un caracter prea frumos", a explicat oficialul FCSB, potrivit Orange Sport.

Reacția aspră a patronului de la FCSB

Risto Radunovic și-a manifestat intenția clară de a căuta noi destinații. Cu toate acestea, Gigi Becali încearcă o ultimă încercare de a-l ține la club, oferindu-i un nou contract cu un salariu lunar majorat de la 10.000 la 15.000 de euro. 

Fundașul a strâns 134 de meciuri pentru FCSB, marcând cinci goluri și livrând 14 pase decisive.

"I-am propus prelungirea contractului (n.r.- lui Radunovic). El are 10.000 (n.r.- de euro pe lună), să-i facem 15.000. Vrea, bine, nu vrea…. Asta e", a declarat patronul celor de la FCSB. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!