Dani Coman și-a găsit echipă: ”Va veni la noi”

Dani Coman FC Arges Hermannstadt Superliga Dani Coman
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 26 Aprilie 2024, 12:51
Data actualizarii: Vineri 26 Aprilie 2024, 12:51

Dani Coman (45 de ani) a plecat de la Hermannstadt, club pe care l-a condus timp de mai bine de trei ani.

Fostul portar și-a dorit să rămână o perioadă alături de familia sa, dar este așteptat cât de curând în fotbal, la FC Argeș, echipa la care a făcut junioratul și de la care a plecat la Rapid.

Viorel Tudose, sponsorul echipei, a dezvăluit că fostul portar va fi oficial al clubului, după discuțiile pe care le-a purtat cu acesta.

Finanțatorul lui FC Argeș nu s-a pregătit cu o ”variantă” de rezervă, în cazul în care Dani Coman se va răzgândi și nu va accepta oferta piteștenilor.

Viorel Tudose: ”Dani Coman va veni la noi”

”Îl aștept pe Dani Coman la FC Argeș! Am spus-o și o repet. Acum nu știu dacă el este în discuții și cu altcineva, sau... nu pot să vă spun aceste lucruri.

Eu mi-ași dori foarte mult (n.r. sa vină la noi). Din discuțiile pe care le-am avut cu Dani Coman, el va veni la FC Argeș. Dar, eu garantez doar pentru mine, nu pot să garantez pentru altcineva. De la noi cine să mai plece? Pentru că nu mai are cine să mai plece. Adică nu mai avem oameni ca să plece.

Normal însă că Dani Coman își va alege echipa lui. Antrenorul va fi o discuție mai amplă, între președinte și finanțatori, în speță eu și Consiliul Local.

(n.r. există un plan B, dacă nu vine Dani Coman?) Eu îl aștept de vreo 2 ani pe Coman și cred că e momentul să vină. Dar nu știu, nu ne-am gândit la un plan de back-up deocamdată. Dacă voiam un back-up, îl aveam de mult, dar pe noi, pe mine personal mă interesează Dani Coman”, a spus Viorel Tudose, potrivit iAMSport.ro.

După ce și-a încheiat cariera de fotbalist, Dani Coman a fost președinte la Astra Giurgiu, acolo unde a activat între 2015 și 2021. De acolo a plecat la Hermannstadt.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!