Reacția lui Carlo Ancelotti după ce Xavi a anunțat că rămâne la FC Barcelona

xavi Carlo Ancelotti fc barcelona Spania
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 25 Aprilie 2024, 16:58
Data actualizarii: Joi 25 Aprilie 2024, 17:00

Xavi va rămâne la FC Barcelona cel puţin până la finalul contractului, în iunie 2025, după ce s-a răzgândit că acesta va fi ultimul său sezon.

Tehnicianul de 44 de ani a anunţat în ianuarie că va renunţa la funcţia de antrenor în această vară. Potrivit postului de radio catalan RAC1, decizia de a continua până la finalul contractului nu a fost susţinută în unanimitate de consiliul de administraţie al clubului. 

Cu toate acestea, decizia a fost luată miercuri seara, în urma unei întâlniri între antrenor, preşedintele Joan Laporta şi vicepreşedintele Rafa Yuste. 

Reacția lui Carlo Ancelotti la decizia lui Xavi

Tehnicianul rivalei din Madrid a salutat hotărârea luată la FC Barcelona, explicând că Xavi cunoaște foarte bine ce reprezintă spiritul catalan.

"Xavi a făcut o treabă bună la Barcelona, cunoaște clubul și decizia sa să rămână este corectă. Totul e important. Trebuie să respectăm schimbările de decizie, deoarece nimic nu e fix.

Eu mi-am schimbat decizia de multe ori de-a lungul carierei, iar răzgânditul este legal", a spus italianul. 

Xavi a preluat conducerea în noiembrie 2021, după ce a părăsit clubul Al Sadd din Qatar şi a condus-o pe FC Barcelona la titlul sezonul trecut, în 2022-23.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!