Unde îl vinde Sepsi OSK pe Marius Ștefănescu: ”A sosit vremea”

marius stefanescu Sepsi OSK Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 26 Aprilie 2024, 09:25
Data actualizarii: Vineri 26 Aprilie 2024, 09:25

Laszlo Dioszegi, patronul celor de la Sepsi OSK, a dezvăluit unde se va transfera Marius Ștefănescu (25 de ani).

Fotbalistul de la Sepsi este vânat de mai multe cluburi importante după evoluțiile sale solide din ultima perioadă. Printre acestea se numără FCSB și Rapid, două dintre formațiile cu pretenții din campionatul nostru.

Laszlo Dioszegi: ”Ștefănescu? În străinătate”

După ce a spus că un eventual transfer la FCSB este scos din calcul, Dioszegi a anunțat că Ștefănescu ar urma să plece în străinătate, dar nu ar spune ”nu” unor negocieri cu Dan Șucu, acționarul majoritar de la Rapid.

Rămâne de văzut ce suma ar solicita Sepsi în schimbul fotbalistului evaluat de site-urile de specialitate la 1,6 milioane de euro.

„Cred că acum nu e vorba nici de Rapid nici de FCSB. Sperăm să îl vindem pe Ștefănescu undeva în străinătate. El crede că a sosit vremea să plece la un club mai mare decât suntem noi. Noi încercăm să găsim o echipă din străinătate și să fie bine și pentru jucător și pentru club. 

Nu pot să spun nu unei discuții cu Dan Șucu. Dar nu cred că domnul Șucu și-l mai dorește pe Ștefănescu, cred că a și spus că are alte preferințe. Cred că Ștefănescu nu va pleca la un club din România”, a spus Dioszegi, la ProSport.

În acest sezon, Marius Ștefănescu a bifat 41 de meciuri pentru Sepsi, reușind să marcheze de 13 ori și să ofere alte șase pase decisive.

Laszlo Dioszegi: ”Nu pot să-i dau drumul la FCSB”

Omul de afaceri a explicat de ce nu-și poate lăsa jucătorul la echipa patronată de Gigi Becali, chiar dacă FCSB va veni cu o ofertă concretă pentru internaționalul român. Dioszegi ar prefera să primească o ofertă din străinătate pentru Marius Ștefănescu, evaluat de site-urile de specialitate la 1,6 milioane de euro.

„Din păcate nu a reușit să înscrie, dar cine a văzut meciul de la un capăt la celălalt a văzut că a luptat și el cot la cot cu ceilalți băieți. Îi dau drumul din vară, dar este o singură echipă la care nu pot să-i dau drumul, tocmai ca să nu inflamăm situația și această echipă se numește FCSB. Noi, secuii, avem întotdeauna un cuvânt. La noi, strângerea de mână sau ce zicem este mai presus decât orice contract. Dacă eu am zis că nu dăm drumul la FCSB ca să nu existe discuții, asta e ca și lege.

Nu știu unde putem să-l vedem, noi preferăm să-l vindem, dacă putem, în străinătate. Încă nu a venit o ofertă concretă, dar sunt unele zvonuri că sunt unele echipe din străinătate care-l caută pe Ștefănescu și chiar dacă vine cu o ofertă concretă, normal, și pentru binele jucătorului trebuie să meargă în străinătate să arate ce poate”, a spus Laszlo Dioszegi.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!