VIDEO EXCLUSIV UFC se întoarce la VOYO după succesul uriaș de acum două săptămâni 

UFC Dana White gala Voyo Sporturi
Alexandru Ganci
Data publicarii: Sambata 27 Aprilie 2024, 11:55
Data actualizarii: Sambata 27 Aprilie 2024, 11:57

Program spectaculos în week-end la VOYO și Pro Arena. 

După o pauză  de o săptămână UFC se întoarce în direct si exclusivitate la VOYO cu un nou fight card spectaculos unde cap de afiș va fi meciul dintre Nicolau și Perez. 

Spectacol UFC la Pro Arena și VOYO

Președintele UFC Dana White a avut nevoie de o săptămână de odihna după reușita uriașă care a fost UFC 300, probabil cel mai mare card din istoria sporturilor de luptă, card care a rupt toate recordurile pe social media și a oferit un spectacol total.

Duminică dimineața, la 2:00 AM, Nicolau și Perez sunt presați să deschidă noua eră a UFC cu un meci spectaculos. În aceasta gală totul este schimbat, de la echipament și mănuși pană la grafică tv, dar singurul lucru care rămâne neschimbat este spectacolul oferit de luptători. 

Duminica se încheie spectaculos la Pro Arena, când vom merge în patria Muay Thai-ului pentru o nouă întâlnire cu luptătorii din ONE, cea mai mare promoție de arte marțiale din lume. 

În Main event ne vom întâlni din nou cu doi thailandezi care au împreună mai mult de 200 de meciuri la profesioniștii si cum un meci din trei se termina prin KO in One ne putem aștepta la un spectacol total. Gala va fi difuzată de Pro Arena duminica seara, de la 22:30.  

Program 

o ONE Friday Fights 60 - Vineri 26 aprilie, de la 15:30  

o Kickboxing: Glory 91 - Sâmbătă 27 aprilie, de la 21:00

o UFC Fight Night NICOLAU VS KAPE 2 - Duminică dimineață, de la 02:00 (EXCLUSIV VOYO)

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!