GALERIE FOTO Cum se descurcă fetele lui Gigi Becali în Liga 2 Feminin. FCSB, depășită de Vulpițele Galbene, Liceenii Topolog sau Fair Play Joc Cinstit

FCSB Fair Play Joc Cinstit Gigi Becali Liceenii Topolog vulpitele galbene Liga 2
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 26 Aprilie 2024, 12:59
Data actualizarii: Vineri 26 Aprilie 2024, 13:06

Cluburile din Superligă sunt obligate să înscrie echipe și în competițiile feminine.

Echipa de fotbal feminin a lui FCSB este la început de drum și nu se descurcă grozav în Liga 2, acolo unde după 14 etape ocupă locul 7 (din 10).

Formația lui Gigi Becali este depășită în Seria 1 (în divizia secundă feminină sunt două serii) de echipe ca Vulpițele Galbene, Liceenii Topolog sau Fair Play Joc Cinstit.

FCSB, fără victorie în 2024

În retur, adică în meciurile disputate în acest an, FCSB nu a reușit nicio victorie.

3-3 cu Poli Iași, 0-3 cu Juniorul, 1-1 cu Fair Play Joc Cinstit, 3-3 cu Liceenii Topolog și 0-3 cu Oțelul Galați sunt rezultatele pe 2024 ale echipei feminine din Drumul Leordeni nr. 106, care în următoarea etapă va juca la ultima clasată, Colegiul Național ”Nicu Gane” Fălticeni.

Patronul Gigi Becali are o problemă cu femeile din fotbal

Anul trecut, patronul Gigi Becali a găsit de cuviință să facă niște comentarii sexiste la adresa Iulianei Demetrescu, după ce arbitra a oficiat o partidă din Superligă.

Demetrescu este unul dintre arbitrii noștri de top, recent trimisă să conducă la centru o semifinală de UEFA Women's Champions League.

"Dacă lumea nu mai vrea să înțeleagă niște păreri... e la mintea cocoșului! Bun, arbitre femei, fotbal feminin, faceți cum vă place vouă. Dar pentru ce să dau arbitră femeie la bărbați?!

Nici în Anglia n-am văzut așa ceva, nicăieri n-am văzut! Atunci faceți fotbal mixt!

Dacă-i dă cu mingea-n țâță? N-am jignit-o cu nimic. A fost mai mult glumă. N-am jignit-o, mă. Vezi-ți, mă de treaba ta!

Du-te tu la fotbal feminin, bărbații la fotbal de bărbați. Sunteți nebuni la cap? Vreți să arătați că sunteți mondialiști?", a declarat Gigi Becali anul trecut. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!