Dumitru Dragomir e dat pe spate de un antrenor din Superligă: ”În primii 25 din lume!”

Dumitru Dragomir Gica Hagi Superliga Dumitru Dragomir
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 26 Aprilie 2024, 10:18
Data actualizarii: Vineri 26 Aprilie 2024, 10:18

Dumitru Dragomir, fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, a dat verdictul despre un antrenor din Superliga României.

Gică Hagi (59 de ani) a reușit să câștige titlul în sezonul precedent cu Farul Constanța, iar în acest an se luptă pentru cupele europene, după ce a obținut trei victorii la rând în play-off.

Parcursul campioanei en-titre l-a impresionat pe Dragomir, care a subliniat meritul ”Regelui” pentru performanțele echipei din ultima perioadă.

Mai în glumă, mai în serios, Dragomir spune că l-ar include pe Hagi pe lista celor mai buni antrenori de fotbal din lume.

Dumitru Dragomir: ”Hagi e în primii 25 de antrenori”

„Aici nu e de acuzat, pentru că așa a crezut antrenorul. Își asumă și răspunde. Nu șapte, dar patru puteau să ia până la pauză. La un moment dat nici nu se întâlneau cu mingea. Am închis și am mutat 5 minute televizorul pe politică, mă luaseră dracii, mă luaseră nervii. Îi pasau ăștia ai lui Hagi….

Când eu ți-am spus că Hagi e pe primul loc ca antrenor, el și cu Dorinel Munteanu… Ăștia fac și să paseze echipa, dar și să alerge.

Antrenor, despre ce vorbim? Mă și mir cum nu l-a luat cineva în lume pe bani mulți. Categoric e în primii 50 de antrenori din lume. Convingerea mea e că se află în primii 25”, a spus Dumitru Dragomir, la Fanatik.ro.

Gică Hagi și-a început cariera de antrenor la nivel de club la Bursaspor, acolo unde a antrenat pentru câteva luni în 2003. A urmat Galatasaray, echipa la care a scris istorie ca fotbalist, pe care a pregătit-o între 2004 și 2005.

În România s-a întors tot în 2005, la Poli Timișoara, iar apoi a urmat o scurtă perioadă petrecută la FCSB, cu Gigi Becali.

În 2009, Hagi și-a început proiectul academiei de fotbal Viitorul Constanța, iar din 2014, după ce echipa a promovat în Superligă, este manager tehnic.

În 2010-2011, ”Regele” a mai avut un scurt mandat de antrenor la Galatasaray.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!