Ionel Ganea, vehement la adresa lui Bogdan Lobonț

Ionel Ganea Bogdan Lobont Farul Constanta Rapid Bucuresti Superliga Ionel Ganea
Ionuț Stoica
Data publicarii: Joi 25 Aprilie 2024, 16:31
Data actualizarii: Joi 25 Aprilie 2024, 16:33

Fostul internațional român a comentat ultima înfrângere a rapidiștilor.

Ionel Ganea, fostul atacant al giuleștenilor, a fost coleg cu Bogdan Lobonț la Rapid.

Fostul mare atacant a criticat strategia interimarului. Ganea nu-l consideră pe Lobonț potrivit pentru acest rol încă. În play-off, Rapid București are un egal și cinci înfrângeri.

  • Ionel Ganea

Ionel Ganea: "Uită-te la el! E depășit de situație!"

Ionel Ganea consideră că fostul portar este depășit de situație, greșind atunci când scoate în evidență doar partea pozitivă a lucrurilor.

Fostul internațional este de părere că nu așa ar trebui să se manifeste un tehnician, după o înfrângere usturătoare, cum a fost cea de la Ovidiu, scor 3-1, în etapa cu numărul șase din play-off.

„Uită-te la el! E depășit de situație, eu nu am mai văzut antrenor ca ăsta, care să fie așa fricos în a spune ceva de rău despre echipa lui. Ai pierdut clar, nu te-a iertat Hagi, iar după meci spui despre istorie și apartenență?! Părțile rele nu le evidențiezi?!

Nu înțeleg ce e acolo la ei, dacă o fi certuri, scandaluri, chiar nu pot să îmi dau seama. E dificil, primesc prea multe goluri, au început foarte bine campionatul, erau în primele trei, iar acum sunt aproape să rateze cupele europene”, a declarat Ionel Ganea, pentru gsp.

Ce a declarat Lobonț, după înfrângerea de la Ovidiu.

"Trebuie să îmbunătățim ceea ce n-am făcut bine, le-am spus jucătorilor și în cabină. Data viitoare va fi mai bine, puteam mult mai mult, am demonstrat că puteam să facem mai mult, mergem înainte, muncă și iar muncă, acesta este sensul de apartenență al acestui club. 

Rapid este echipă muncitorească, asta spune istoria echipei. Eu nu-mi joc nicio șansă, apreciez foarte mult încrederea pe care mi-a dat-o conducerea, dar eu nu-mi joc nicio șansă." a declarat Bogdan Lobonț, după înfrângerea cu 3-1 în fața grupării lui Gică Hagi.

Clasament Play-off

În play-off, Rapid se află pe penultima poziție, la doar un punct distanță de ultimul loc, ocupat de Sepsi OSK. Liderul rămâne în continuare FCSB, cu 46 de puncte.

Standings provided by Sofascore
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!