GALERIE FOTO Jude Bellingham a dat lovitura și pe plan personal! Iubita cu cinci ani mai în vârstă este un model de succes

jude bellingham Laura Celia Valk Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 26 Aprilie 2024, 11:01
Data actualizarii: Vineri 26 Aprilie 2024, 11:01

Transferat la începutul sezonului la Real Madrid, Jude Bellingham are un sezon spectaculos la galactici.

Formația antrenată de Carlo Ancelotti este aproape de câștigarea titlului în La Liga și este calificată în semifinalele UEFA Champions League, unde o va avea ca adversară pe Bayern Munchen.

Jude Bellingham, norocos și pe plan personal

Atacantul britanic a evoluat în 36 de meciuri pentru Real Madrid, pentru care a marcat de 21 de ori și o oferit 10 assist-uri, fiind printre favoriți și la câștigarea Balonului de Aur.

În plus, jucătorul de 20 de ani are o parteneră foarte frumoasă, Laura Celia Valk (25 de ani), model de origine daneză. Tânăra a studiat la Universitatea din Amsterdam și este imaginea mai multor branduri de top.

Rio Ferdinand, impresionat de Jude Bellingham

La finalul confruntării de pe Etihad Stadium, din sferturile de finală cu Manchester City, starul britanic a oferit un interviu pentru TNT Sports, iar Rio Ferdinand a avut o remarcă specială la adresa atacantului lui Real Madrid. 

"Cum de răspunzi atât de elocvent la întrebări? Spune-mi... câți ani ai, frate?", a spus Ferdinand. 

"Cred că trebuie să o vezi mai mult ca pe o responsabilitate decât ca pe o presiune... dacă îți dorești să vii la un club precum Real Madrid trebuie să fi conștient că vei fi criticat, vei fi mereu sub lumina reflectoarelor", a explicat Jude Bellingham.

"Bellingham este genul de persoană cu care vrei să vină fata ta acasă... asta îți dorești să aducă!", a concluzionat Rio Ferdinand.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!