"Prima finală". Zeljko Kopic a vorbit despre miza partidei cu FC Voluntari

Zeljko Kopic Dinamo fc voluntari Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 25 Aprilie 2024, 17:19
Data actualizarii: Joi 25 Aprilie 2024, 17:20

Înaintea confruntării cu FC Voluntari, din etapa a șaptea a play-out-ului, Zeljko Kopic a vorbit despre importanța partidei. 

"Meciul cu FC Voluntari este unul foarte important. Mă bucur că vom putea juca acasă cu suporteri. Ei ne dau energie, fie că jucăm acasă sau în deplasare. Aşa că este unul din lucrurile bune pentru partida de mâine. Sper că vom lua deciziile bune mâine, că vom reuşi să ne concentrăm şi că nu ne vom lăsa conduşi de emoţii.

Timpul se scurge, sigur că suntem dezamăgiţi de numărul de puncte pierdute în prelungirile partidelor, dar asta este în trecut. Mai avem trei meciuri de jucat, iar mâine este prima finală. Este un meci crucial pentru noi", a spus tehnicianul.

"Sigur că nu e uşor în situaţia noastră, dar nu trebuie să ne dăm bătuţi niciodată. Eu îmi doresc să am succes la această echipă. Am simţit energia din jurul ei din primul moment în care am venit aici. E o mare responsabilitate pentru mine, însă trebuie să rămân calm şi să iau deciziile cele mai bune", a adăugat Zeljko Kopic.

Situație complicată la Dinamo

Antrenorul este convins că jucătorii săi sunt sunt motivaţi şi determinaţi să lupte până la capăt chiar dacă unora dintre ei le expiră contractele cu Dinamo peste în următoarele săptămâni.

"Avem jucători ale căror contracte expiră în două-trei săptămâni, dar asta nu contează. Eu aştept de la fiecare jucător să dea dovadă de profesionalism şi să îşi facă treaba pe teren.

Eu le-am explicat că joacă la un club mare, să se concentreze şi să dea maximum în aceste ultime meciuri rămase până la finalul campionatului. Apoi, cine va continua sau nu la Dinamo, e o altă discuţie. Însă eu văd că jucătorii sunt motivaţi şi determinaţi să lupte până la capăt", a menţionat Kopic.

Dinamo întâlneşte pe FC Voluntari, vineri, de la ora 20:00, pe Stadionul Arcul de Triumf, într-o partidă contând pentru etapa a șaptea din play-out. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!