SPORT.RO - Dam titlul in Romania! Cel mai vizitat site de sport, live non stop pe mobil, pe tableta, calculator si in aplicatie.

STIRI DE ULTIMA ORA

Pe Sport.ro afli primul ce se intampla in sport! Breaking news si ultima ora, ai tot ce se intampla in Liga 1 si la echipa nationala; esti cu Simona Halep in jurul lumii si vezi ce premii mai castiga Cristina Neagu. Revista presei interne si internationale, tot ce scrie Marca, El Mundo, Gazzetta dello Sport si Guardian.

LIVE VIDEO

Emisiunile PROX cu Ioana Cosma, Dan Pavel si Mihai Mironica sunt in fiecare zi pe Sport.ro. Invitati de gala, telefoane in direct si imagini tari. Hoffline - revistei presei internationale cu Bogdan Hofbauer.

Stiri din jurnalul de sport de la PROTV de la ora 20:00 - cele mai tari imagini sunt in fiecare seara cu Corina Caragea, Ramona Paun si Vadim Vajeu.

Sport.ro si PROTV - Casa nationalei Romaniei!

Pe Sport.ro ai preliminariile si drumul catre cel mai mare turneu final european din istorie. Romania se bate cu Suedia si Spania pentru pentru o calificare istorica. In premiera, Romania e gazda a patru meciuri la EURO 2020. Pe Sport.ro ai toate meciurile live, rezumate si reactii exclusive! Fii alaturi de nationala Romaniei pe Sport.ro!

LIVE BLOG Champions League, Europa League, Liga 1

Messi sau Ronaldo? FCSB sau CFR? Pe Sport.ro esti in direct cu marile stadioane! Nu rata niciun gol, atat pe site cat si pe Facebook sau in aplicatia Sport.ro pentru iOS si Android!

Pe Sport.ro ai LIVE BLOG de pe stadion cu Emanuel Rosu, singurul jurnalist roman care voteaza pentru Balonul de Aur!

OPINII - Mihai Mironica, Bogdan Hofbauer si Ion Alexandru comenteaza pe Sport.ro fazele incinse din sport!

EXCLUSIV! Interviuri si reportaje cu Gabriel Chirea si Dan Pavel, doar pe Sport.ro.

REZULTATE SI CLASAMENTE IN TIMP REAL

Pe Sport.ro afli cand se marcheaza pe orice stadion din lume si urmaresti toate modificarile de clasament din principalele campionate. In aplicatia Sport.ro ai livescores punct cu punct si gol cu gol din fotbal, tenis, handbal, baschet si volei.

Sport.ro - dam titlul in Romania!

BRAT
Modifică setările cookies