„Drăgușin a luat-o pe un drum greșit!” Genoa a povestit TOT: suma reală a mutării și oferta „mult mai mare” refuzată

radu dragusin Genoa Tottenham transfer dragusin Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 26 Aprilie 2024, 12:07
Data actualizarii: Vineri 26 Aprilie 2024, 12:07

Apărătorul român nu s-a impus în Anglia.

La trei luni și jumătate după transferul lui Radu Drăgușin (22 de ani) la Tottenham, oficialii clubului Genoa au vorbit deschis despre plecarea românului fix în mijlocul sezonului.

Momentan, apărătorul român nu s-a impus în Premier League. Drăgușin a adunat doar șase apariții pentru Spurs, în total 229 de minute. Alegerea sa este acum pusă la îndoială de șefii fostului său club din Italia, care au povestit „saga” transferului său din ianuarie.

Genoa: „Drăgușin a luat-o pe un drum greșit!” Suma reală a transferului

Andrés Blazquez, directorul general al „grifonilor”, a explicat că românul nu ar fi dorit să se transfere în ianuarie. „Era atașat de echipă. Dar nu a fost posibil să rămână din cauza presiunii puse de Bayern Munchen, Tottenham și alte cluburi. Ideea noastră a fost să nu-l vindem, știam că avem un talent fantastic”, a spus CEO-ul de la Genoa.

Blazquez a dezvăluit și suma reală a transferului, precum și faptul că Bayern Munchen a venit cu o propunere mult mai bună. „Transferul a fost de 26 de milioane de euro, dar suma totală poate ajunge la 31. Oferta de la Bayern a fost considerabil mai mare, dar a fost decizia jucătorului să meargă în Anglia”, a zis oficialul italienilor.

Totodată, directorul de la Genoa a adăugat că, în opinia sa, Drăgușin „a luat-o pe un drum greșit în carieră”. „Noi știam ce potențial are, deși nu a avut încă experiențele potrivite. La Genoa, a avut timp să se dezvolte, a jucat, chiar dacă la început a făcut câteva greșeli. E un jucător inteligent”, a mai spus Andrés Blazquez.

Napoli a fost în cursă pentru semnătura lui Drăgușin

Marco Ottolini, directorul sportiv al trupei din Liguria, a dezvăluit că și Napoli s-a aflat în cursă pentru semnătura fundașului central român.

„Au fost multe telefoane și întâlniri, Napoli a fost de asemenea interesată de Drăgușin. Apoi am stat de vorbă cu jucătorul și cu agenții lui, iar decizia finală a lui Drăgușin a fost una convenabilă pentru toată lumea”, a declarat Marco Ottolini.

„El avut o ascensiune puternică în Serie B, unde a avut șansa să joace meci de meci. I-am permis să facă greșeli, i-am permis să învețe, a fost important pentru el. Apoi, în Serie A s-a descurcat foarte bine. Are o structură atletică, potrivită pentru Premier League, dar mai are pași de făcut”, a mai zis directorul sportiv de la Genoa.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!