Nu e Șumudică! Marius Lăcătuș vede alt antrenor la Rapid: ”Sincer!”

Marius Lacatus Bogdan Lobont Rapid Superliga Marius Lăcătuș / Sport Pictures
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 26 Aprilie 2024, 11:53
Data actualizarii: Vineri 26 Aprilie 2024, 11:53

Rapid a rămas fără antrenor după ce Cristiano Bergodi (59 de ani) a plecat de la echipă, ca urmare a rezultatelor modeste din play-off.

Interimatul va fi asigurat de Bogdan Lobonț până la finalul sezonului. Dan Șucu, acționarul majoritar de la Rapid, i-a promis fostului portar că ar putea rămâne ca ”principal” și în sezonul următor dacă va reuși să se califice în cupele europene, obiectiv care pare din ce în ce mai departe.

Chiar dacă multe voci din fotbalul românesc îl văd pe Marius Șumudică (53 de ani) drept cel mai potrivit antrenor pentru a prelua banca tehnică a echipei giuleștene, Marius Lăcătuș vede altă variantă.

Marius Lăcătuș: ”Îi dai șansa să meargă până la capăt”

Fiara” ar merge în continuare pe mâna lui Bogdan Lobonț și crede că acesta ar trebui să-și „joace șansa” ca antrenor la Rapid.

”Așa e când conducerea e nemulțumită de rezultate. E greu să mergi pe aceeași linie. Când ai rezultate, lucrurile sunt frumoase peste tot. Eu stau și mă gândesc cum era la Rapid când au fost pe val. Se gândeau la titlu și spuneau că duc lupta până la acum. Ce frumos era, dar uitați unde s-a ajuns.

La noi, conducerea nu are răbdarea necesară să facă o analiză la final de campionat și să vadă ce au de gând să facă. 

Și eu mă gândeam cum a acceptat Bogdan Lobonț această situație. Probabil, din discuțiile cu conducerea, i s-a garantat că rămâne la Rapid dacă termină pe loc de cupă europeană. Sincer vorbind, Șumudică nu ar putea face pasul acum. I-au promis lui Bogdan ceva. Îi dai șansa să meargă până la capăt”, a spus Lăcătuș, la Digi Sport.

Rapid, pe locul cinci în play-off-ul din Superligă

Rapid a rămas pe locul cinci în Superligă, cu 29 de puncte, și este la șase puncte de locul doi, ocupat de Farul Constanța, și la cinci de Universitatea Craiova, care ocupă locul trei.

În următoarea etapă, Rapid va juca pe teren propriu împotriva celor de la Universitatea Craiova, una dintre echipele care se luptă pentru un loc de cupele europene.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!