Stiri sexy

O noua femeie il dezvaluie ca a trecut prin patul lui Balotelli: "Daca e la fel pe teren, fanii lui Liverpool vor fi feriti!"

Cunoscuta ca o devoratoare de fotbalisti, Eglantine Flore Aguilar l-a trecut 'in palmares' si pe Balotelli. Despre care are numai cuvinte de lauda

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 29 Septembrie 2014, 12:10
Data actualizarii: Luni 29 Septembrie 2014, 12:17

Frumoasa frantuzoaica, Eglantine  Flore Aguilar, devenita cunoscuta in urma relatiilor cu Ashley Cole pe cand acesta era la Chelsea si cu Saido Barhino, jucatorul lui West Brom, a povestit intr-un interviu pentru spaniolii de la La Prensa despre aventura pe care a avut-o cu noul jucator al lui FC Liverpool, Mario Balotelli.

"Mario este foarte bine echipat, este un adevarat armasar italian. Daca este pe jumatate la fel pe teren ca in dormit, fanii lui Liverpool nu au de ce sa fie ingrijorati. A spus ca i-au placut pozele mele, am inceput sa ne trimitem mesaje pe WhatsApp dar era foarte precaut. Pana la urma, Mario m-a invitat la un hotel. Am mers si am inceput sa vorbim. M-a intrebat daca m-am mai culcat cu un fotbalist. I-am spus ca da, dar nu i-am spus vreun nume.

Apoi m-a intrebat la ce ma asteptam de la el si i-am spus, cunoscandu-i reputatia, ca vom face sex. Am mers in pat si s-a prefacut ca vrea sa doarma. M-a intrebat daca ii dau un sarut de noapte buna si am inceput sa facem sex. A fost foarte bine. Stia ce face si a fost foarte atent la mine.

Este de un milion de ori mai bun ca orice al jucator cu care am fost" a declarat Eglantine.

Se pare ca i-a placut atat de mult incat a devenit si fana a celor de la Liverpool :) Ea a anuntat pe contul ei de Twitter sambata ca se uita la meciul echipei lui Mario Balotelli cu Everton.

Modifică setările cookies