”Here we go!” Liverpool are un nou antrenor

Liverpool Arne Slot Jurgen Klopp Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 26 Aprilie 2024, 23:21
Data actualizarii: Vineri 26 Aprilie 2024, 23:21

Liverpool a ajuns la un acord cu înlocuitorul lui Jurgen Klopp (56 de ani), care a anunțat că va pleca de pe Anfield la finalul acestei stagiuni.

Arne Slot, actualul antrenor al lui Feyenoord, este alesul ”Cormoranilor”, chiar dacă în presa internațională s-a speculat că printre variantele lui Liverpool sunt Xabi Alonso, Ruben Amorim sau Roberto De Zerbi.

Arne Slot s-a înțeles cu Liverpool

În urmă cu doar câteva zile, Liverpool a făcut o primă ofertă celor de la Feyenoord de 9 milioane de euro, sumă pe care olandezii au refuzat-o, însă negocierile au continuat, iar cele două părți au bătut palma. Cel mai probabil, alături de Slot, la Liverpool va merge și Ruben Peeters, actualul antrenor secund al lui Feyenoord.

Arne Slot va fi noul antrenor principal al lui Liverpool și îl va înlocui pe Jurgen Klopp la finalul sezonului.

S-a ajuns la un acord între Feyenoord și Livepool în privința unei sume compensatorii. Totul este stabilit în legătură cu detaliile contractuale”, a fost anunțul făcut de Fabrizio Romano.

Ce a spus Jurgen Klopp despre Arne Slot

"Îmi place de el, îmi place fotbalul pe care îl practică echipa sa. Toate lucrurile pe care le-am auzit despre el sunt numai de bine. Antrenor bun. Nu sunt în măsură să judesc asemenea decizii, dar lucrurile îmi sună bine dacă se întâmplă așa.

Cea mai bună slujbă din lume, cel mai bun club din lume", a spus Jurgen Klopp în cadrul unei conferințe de presă.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!