"A slăbit vreo 2-3 kilograme!" Motivul pentru care Gigi Becali "nu mai doarme noaptea"

Gigi Becali dan sucu Dumitru Dragomir FCSB Fotbal intern Gigi Becali
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 26 Aprilie 2024, 17:07
Data actualizarii: Vineri 26 Aprilie 2024, 17:11

FCSB conduce autoritar în clasamentul play-off-ului Superligii și mai are nevoie de un singur punct în meciul cu Farul pentru a câștiga matematic titlul (cu trei etape înainte de final).

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a dezvăluit că principala preocupare a lui Gigi Becali în momentul de față nu este titlul, ci lupta de la distanță Dan Șucu.

Așa cum în urmă cu mulți ani în urmă a ținut la respect finanțatori precum George Copos și Cristi Borcea, patronul FCSB vrea să-l ținî în urmă și pe actualul finanțator al Rapidului, Dan Șucu.

Gigi Becali nu mai doarme noaptea din cauza lui Dan Șucu

"Ca echipă, Rapidul e mult inferioară FCSB-ului. Foarte mult. Au un handicap când joacă împotriva Rapidului. Au un complex. Gigi Becali vrea să îl bată pe Şucu. Aoleo, nici nu doarme noaptea.

Cred că Gigi Becali a slăbit vreo 2-3 kilograme în timpul meciului. Arbitrajul a fost de la prost către foarte prost", a spus Mitică Dragomir, potrivit Fanatik.

Gigi Becali este pe cale să obțină prima sa mare victorie în fața lui Dan Șucu. FCSB joacă sâmbătă, de la ora 20:30, pe Arena Națională, împotriva Farului Constanța și poate deveni campioană dacă obține cel puțin un rezultat de egalitate.

Clasament play-off Superliga

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!