„Se bate financiar de la egal la egal cu Gigi Becali!” Acționarul de la Farul care îi poate lua fața patronului FCSB

Ciprian Marica Farul Constanta Gigi Becali Fotbal intern Farul Constanța
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 26 Aprilie 2024, 21:54
Data actualizarii: Vineri 26 Aprilie 2024, 21:54

Ciprian Marica, unul dintre oficialii clubului Farul Constanța, anunță că Gigi Becali ar putea avea probleme în sezoanele următoare.

Fostul internațional crede că FCSB a devenit un fel de "sperietoare" pentru fotbaliști din cauza comportamentului patronului, care dă afară jucătorii după cum are chef.

În plus, Marica este de părere că FCSB nu va mai fi atractivă pe viitor nici în ceea ce privește salariile și dezvăluie că Farul are în momentul de față un patron care deține o avere comparabilă cu a lui Gigi Becali.

Rivaldo are averea lui Becali

"Cred că Rivaldo s-ar putea bate de la egal la egal cu Gigi Becali, cel puțin financiar. Nu știu de ce e așa sigur pe dansul, mai ales că a avut mai mulți jucători de la Farul care nu au avut cea mai bună… 

Senzația mea e ca jucătorilor le este frică să meargă la FCSB, chiar dacă banii sunt importanți, nu vorbim de nivelul Qatar, să vorbim de sume de nivelul ăla. Din punctl acesta de vedere, va avea o problemă FCSB, chiar și în atragerea jucătorilor tineri", a spus Ciprian Marica, potrivit ProSport.

Farul Constanța are în momentul de față patru acționari: Gică Hagi (79,9%), Rivaldo (10%), Ciprian Marica (10%) și Zoltan Iasko (0.01%).

Rivaldo s-a alăturat proiectului început de Gică Hagi la Constanța în septembrie 2023.

  • Rivaldinho, fiul fostului mare fotbalist brazilian, este jucător la Farul Constanța, fiind cotat de site-urile de specialitate la 800.000 de euro.
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!