Echipa din Superliga României care sare în ajutorul celor de la Corvinul: ”Ne-au sunat!”

sepsi Corvinul Hunedoara laszlo dioszegi Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 26 Aprilie 2024, 23:53
Data actualizarii: Vineri 26 Aprilie 2024, 23:53

Corvinul Hunedoara poate evolua în Europa League, dacă o va învinge pe Oțelul Galați în finala Cupei României.

Mai întâi, însă, hunedorenii trebuie să obțină licența pentru cupele europene, iar una dintre probleme este legată de arena pe care se vor desfășura partidele în eventualitatea unei calificări.

Laszlo Dioszegi a anunțat că a discutat cu cei de la Corvinul Hunedoara și este dispus să îi lase pe hunedoreni să joace pe stadionul lui Sepsi dacă echipa antrenată de Florin Maxim se va califica în Europa League.

Laszlo Dioszegi: ”Am demontat mitul că suntem frații FCSB-ului!”

Hunedorenii au vrut inițial să joace pe stadionul celor de la Hermannstadt sau pe arena celor de la UTA Arad, însă aceste variante au picat.

Chiar dacă Corvinul Hunedoara a învins-o pe Sepsi în grupele Cupei României, scor 1-0, Dioszegi a mărturisit că nu are nimic împotrivă să lase echipa din Liga 2 să evolueze pe terenul covăsnenilor.

Așa este, ne-au sunat cei de la Corvinul. Am avut o discuție cu dânșii. De ce să nu-i ajutăm? Suntem de acord să joace la Sfântu Gheorghe.

N-am intrat încă în foarte multe detalii în această privință. Ei au de jucat finala Cupei României, iar noi vrem să și schimbăm gazonul. În principiu, n-ar trebui însă să fie probleme. Noi facem tot posibilul”, a spus Laszlo Dioszegi, potrivit ProSport.

Anunțul făcut de FRF despre Corvinul Hunedoara

Situația divizionarei secunde este incertă în momentul de față în legătură cu licența pentru cupele europene. FRF a anunțat că UEFA se va ocupa de procedura de licențiere a celor de la Corvinul.

Referitor la CS Corvinul 1921 Hunedoara, Administrația de licențiere nu poate oferi detalii la acest moment despre procesul de licențiere, deoarece procedurile extraordinare de licențiere sunt realizate de către UEFA.

Conform Regulamentului de licențiere al UEFA, doar aceasta poate acorda o permisiune specială unui club pentru a intra în competițiile de club UEFA”, a comunicat FRF.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!