Jurgen Klopp: "M-aș bucura pentru el să-mi urmeze pe banca tehnică"

Jurgen Klopp Arne Slot Liverpool Anglia Jurgen Klopp / Foto - Getty Images
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 26 Aprilie 2024, 18:53
Data actualizarii: Vineri 26 Aprilie 2024, 18:59

Olandezul a confirmat joi că poartă negocieri cu formaţia engleză FC Liverpool.

"Este cel mai bun loc de muncă din lume", a declarat vineri Jurgen Klopp referitor la postul de antrenor al lui Liverpool pe care îl va părăsi la finalul sezonului, ca un mesaj pentru probabilul său succesor, olandezul Arne Slot, aflat în prezent în negocieri avansate.

"Este cel mai bun club din lume, e o muncă grozavă aici, e o echipă grozavă, sunt oameni fantastici la Liverpool, e cel mai bun loc de muncă din lume. M-aş bucura pentru antrenorul lui Feyenoord, Arne Slot, să-mi urmeze pe banca tehnică", a spus Klopp.

  • Jurgen Klopp / Foto - Getty Images

Olandezul Arne Slot a confirmat joi că poartă negocieri cu formaţia engleză FC Liverpool, aflată în căutarea unui succesor pentru germanul Juergen Klopp, care va pleca după nouă ani de pe Anfield, la finalul acestui sezon.

Mass-media olandeză informase încă de miercuri că Liverpool a demarat discuţiile cu campioana en titre din Eredivisie pentru a-şi asigura serviciile lui Slot, legat prin contract de clubul din Rotterdam până în 2026.

"Singurul lucru pe care îl pot spune despre asta este că cluburile sunt în negocieri. Apoi stai în sala de aşteptare şi aştepţi să vezi ce va ieşi", a declarat Slot pentru ESPN.

"Este clar pentru mine că mi-ar plăcea să merg la Liverpool. Acum aştept să văd dacă vor ajunge cluburile la o înţelegere. Sunt foarte încrezător în legătură cu acest lucru. Cluburile trebuie să-şi facă treaba. Fără îndoială, va deveni clar în zilele următoare", a adăugat el.

Numele lui Arne Slot a fost menţionat şi în legătură cu echipa Tottenham Hotspur, în vara trecută, înainte ca londonezii să-l angajeze pe australianul Ange Postecoglou.

Tehnicianul olandez, în vârstă de 45 de ani, a condus-o pe Feyenoord la câştigarea titlului în Eredivisie în sezonul trecut, iar duminică a cucerit Cupa Olandei cu gruparea din Rotterdam.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!