EXCLUSIV Sepsi confirmă negocierile pentru un transfer puternic: ”Îl vrem împrumut sau definitiv”

sepsi andres dumitrescu Transfer Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 26 Aprilie 2024, 21:01
Data actualizarii: Vineri 26 Aprilie 2024, 21:08

Sepsi a anunțat, pentru Sport.ro, una din țintele pentru pauza din vară! Cine este fundașul dorit de formația din Sfântu Gheorghe.

Sepsi a trecut la treabă și a scris primele nume de jucători pe lista de achiziții! Vrea să se întărească pentru stagiunea următoare de Superliga României, sperând să prindă din nou play-off-ul, dar poate va fi angrenată, iar, în cupele europene, ca în sezonul actual, când a ratat la limită prezența în grupe.

Conducerea a confirmat pentru Sport.ro faptul că unul din cei vizați este fundașul stânga Andres Dumitrescu, în vârstă de 23 de ani, care a venit în iarnă la Sepsi OSK, sub formă de împrumut de la Slavia Praga. Attila Hadnagy a declarat că va fi negociat un nou împrumut sau, de ce nu, poate achiziția definitivă a jucătorului.

Sepsi va încerca împrumutul sau transferul lui Andres Dumitrescu de la Slavia Praga

Andres Dumitrescu era cedat în septembrie 2023 la Slavia Praga, în schimbul sumei de un milion de euro. Fundașul stânga nu s-a adaptat însă la fotbalul din Cehia și a revenit în România, la echipa de la care a plecat.

Deși mai are contract cu Slavia Praga până în vara anului 2027, Andres Dumitrescu s-a întors la Sepsi OSK până la finalul acestui sezon, sub formă de împrumut.

Cotat la 850.000 de euro de site-urile de specialitate, fundașul stânga a bifat opt apariții pentru Slavia Praga în toate competițiile, înregistrând aproximativ 500 de minute petrecute în echipamentul cehilor.

Andres Dumitrescu, dispus să dea curs unei noi aventuri la Sepsi 

La doar cinci luni de la transferul lui Andres Dumitrescu, Sepsi OSK a anunțat pe rețelele social media faptul că l-a adus înapoi pe român, doar că sub formă de împrumut.

În septembrie 2023, Slavia Praga l-a cumpărat pe Andres Dumitrescu de la Sepsi OSK pentru un milion de euro. În vară, clubul din Superliga României va încerca să obțină un nou împrumut al fundașului, dar ia în calcul și transferul definitiv, doar că în anumite condiții. Rămâne de văzut în schimbul cărei sume este dispusă să îl cedeze Slavia Praga.

Conform lui Attila Hadnagy, echipa pe care o reprezintă nu are puterea financiară de a oferi un milion de euro pentru un jucător.

”Trebuie să revină la Slavia Praga în vară, dar noi vrem să îl mai ținem, acum rămâne de văzută în ce condiții îl lasă cei de acolo. Noi vrem să mai obținem un împrumut sau poate să îl luăm de tot, dar l-am dat cu un milion, nu avem cum să dăm un milion pe el acum, nu avem forța aceasta financiară.

Luăm în calcul și transferul definitiv, dar depinde cum discutăm cu cei de la Slavia Praga. Jucătorul ar vrea să rămână, el știe că va fi greu să joace la Slavia și cred că dacă ne înțelegem cu Slavia, ne vom înțelege și cu el. Se simte bine la noi, se simte ca acasă.

A dat cel mai bun randament la noi, vrea să rămână, sigur!”, a spus Attila Hadnagy pentru Sport.ro.

Produs de FC Piteşti 2010-12 & 2015-18 și ACS Viitorul AG 2012-15, Andres Dumitrescu a fost legitimat de-a lungul carierei sale fotbalistice la echipe precum Argeș U19, Padova U19, Team Ticino U21, Sepsi OSK și Slavia Praga.

La clubul din Sfântu Gheorghe, până să ajungă la Slavia Praga, Andres Dumitrescu a evoluat în 88 de partide, a reușit să-și treacă numele pe tabela de marcaj de două ori și să paseze decisiv în nu mai puțin de șase situații diferite.

În acest sezon, fundașul a mai adunat pentru Sepsi 10 meciuri și a oferit o pasă decisivă.

Standings provided by Sofascore
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!