VIDEO Gică Hagi vrea să strice petrecerea FCSB-ului: "Sper să biruim"

Gheorghe Hagi Farul Constanta FCSB Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 26 Aprilie 2024, 14:37
Data actualizarii: Vineri 26 Aprilie 2024, 14:36

FCSB și Farul Constanța vor fi adversare în etapa a șaptea din play-off-ul Superligii României.

Liderul din campionat mai are nevoie de un singur punct pentru a cuceri titlul, în timp ce formația antrenată de Gheorghe Hagi se află în luptă directă cu Universitatea Craiova și CFR Cluj pentru poziția secundă.

Reacția lui Gică Hagi înainte de FCSB - Farul Constanța

Antrenorul a vorbit despre obiectivul realist al formației sale, acela de a se clasa pe poziția a doua în campionat, după un sezon regulat cu rezultate inconstante.

"Contează meciul următor, trebuie să pregătim ce urmează. Trebuie să mergem pe drumul acesta, lupta e în continuare deschisă. Vor fi patru meciuri foarte dificile, foarte puternice. Avem oxigen, când ești în play-off ai oxigen, toți jucătorii sunt conectați. Mai apar jucători care nu au minute, a fost și Andronache.

Sperăm să facem un meci mare la București. Obiectivul e să găsesc soluția, să fiu inspirat la meciul cu FCSB. Trebuie totul planificat, jucăm din 3 în 3 zile.

Antrenorul de la FCSB a spus, dacă nu ești matematic campion, nu e gata. Mai sunt puncte în joc. Hai să o luăm meci cu meci! Va fi o luptă foarte mare pentru locul al doilea și sperăm că noi vom birui!", a spus Gheorghe Hagi, la conferință.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!