VIDEO Persoana specială, îmbrățișată de Jaqueline Cristian, imediat după marele succes cu Krejcikova, de la Madrid

Jaqueline Cristian Barbora Krejcikova Tenis WTA Romania WTA Madrid Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Vineri 26 Aprilie 2024, 19:45
Data actualizarii: Vineri 26 Aprilie 2024, 20:01

Jaqueline Cristian a sărbătorit calificarea în turul trei al competiției WTA 1000 de la Madrid alături de o persoană dragă. 

Jaqueline Cristian (25 de ani, 73 WTA) s-a calificat în șaisprezecimile de finală ale turneului WTA 1000 de la Madrid într-o manieră convingătoare.

Sportiva din țara noastră a bătut-o pe Barbora Krejcikova din Republica Cehă, scor 2-6, 6-0, 6-2, după două ore de joc. 

Jaqueline Cristian, îmbrățișată de mama sa, Luminița, imediat după marea victorie cu Krejcikova

După revenirea uimitoare semnată împotriva Lesiei Tsurenko, în meciul patru al barajului Ucraina - România, întors de Ana Bogdan și Jaqueline Cristian de la 0-2 la meciuri, jucătoarea română a revenit uluitor de la 0-1 la seturi în fața campioanei Roland Garros 2021.

Debusolată, Krejcikova și-a pierdut de șase ori serviciul în seturile doi și trei, interval în care a reușit un singur break. 

Șase break-uri a reușit Jaqueline Cristian pe serviciul Krejcikovei, în seturile doi și trei

Imediat după încheierea partidei, Jaqueline Cristian s-a dus țintă către mama sa, Luminița Cristian, care o însoțește la majoritatea turneelor.

„Luați aminte la îmbrățișările victoriei. Jaqueline Cristian o elimină pe a 22-a favorită Krejcikova, 2-6, 6-0, 6-2 și se califică pentru prima oară în turul trei la Madrid,” a scris WTA, descriind momentul deosebit. 

Sorana Cîrstea va juca sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 12:00, împotriva Igăi Swiatek, în turul trei al competiției de la Madrid.

Ulterior, Jaqueline Cristian ar putea evolua în aceeași fază competițională contra uneia dintre cele mai în formă jucătoare ale momentului, Danielle Collins. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!