"Decid într-o săptămână!" Dani Coman, despre revenirea în fotbal în contextul situației de la Rapid

Dani Coman Rapid Superliga Fotbal intern Dani Coman, președinte FC Hermannstadt / Foto: Sport.ro
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 26 Aprilie 2024, 22:50
Data actualizarii: Vineri 26 Aprilie 2024, 22:53

Daniel Niculae, președintele clubului Rapid București, a fost pus sub acuzare de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti în dosarul "Pyro".

În acest context, este foarte posibil ca oficialul giuleștenilor să fie demis de la conducerea echipei, iar locul său să fie luat de Dani Coman.

Întrebat dacă s-a hotărât în privința revenirii în fotbal, Dani Coman, care este liber de contract după despărțirea de FC Hermannstadt, a dezvăluit că va decide într-o săptămână cu ce club va semna.

Deși a susținut că nu a avut discuții cu oficialii Rapidului, Coman nu a exclus complet o posibilă revenire la clubul unde a activat ca jucător.

"Nu m-am hotărât deocamdată, sunt la un tratament pentru coloana vertebrală. Asta e prioritar pentru mine în momentul de față.

Cât despre fotbal, analizez bine variantele pe care le am și cred că săptămâna viitoare voi lua o decizie în ceea ce privește viitorul meu în fotbal.

(n.r. - sunt Universitatea Craiova, Rapid și FC Argeș cluburile care v-au ofertat?) Nu ar fi corect să vorbesc de variantele și discuțiile pe care le am, față de acei oameni.

Sunt mai multe echipe care m-au contactat, mai mulți proprietari de club, dar, repet, n-ar fi corect față de ei să discut (n.r. - în presă) până de decide ceva.

Coman susține că nu a discutat cu nimeni din conducerea Rapidului

(n.r. - ce contează cel mai mult în alegerea dumneavoastră, banii, proiectul?) Banii nu contează. Deși pentru multă lume banii sunt importanți, (n.r. - pentru mine) nu contează.

Mi-a ajutat Dumnezeu să am stabilitate din punct de vedere financiar, am gestionat cariera și banii din viața mea foarte bine.

Cel mai important este ca eu să fiu fericit acolo unde mă voi duce.

(n.r. - v-a făcut Rapid o ofertă?) Nu am avut nicio discuție cu cei din conducerea Rapidului.

(n.r. - dar de la FRF?) Momentan îmi doresc să fiu în conducerea unui club de fotbal nu al unei instituții", a spus Dani Coman, potrivit iAMSport.

După ce și-a încheiat cariera de fotbalist, Dani Coman a fost președinte la Astra Giurgiu, acolo unde a activat între 2015 și 2021. De acolo a plecat la Hermannstadt.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!