GALERIE FOTO Declarația care frânge inimile tuturor fanilor! Legătura făcută de Rafael Nadal între retragerea din tenis și fiul său

rafael nadal Rafael Nadal Jr. Tenis ATP Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Vineri 26 Aprilie 2024, 20:15
Data actualizarii: Vineri 26 Aprilie 2024, 20:16

Rafael Nadal a făcut o declarație neașteptată, relevând legătura dintre retragerea sa și fiul său. 

Rafael Nadal a debutat cu victorie în turneul ATP Masters 1000 de la Madrid, învingându-l în turul inaugural pe Darwin Blanch, un puști de 16 ani din SUA, scor 6-0, 6-1. 

În conferințele de presă susținute la Madrid, Nadal a admis că și-ar dori să continue să joace tenis profesionist până ce fiul său, Rafael Nadal Jr. - în vârstă de un an și jumătate - va fi suficient de mare pentru a rămâne cu aceste amintiri.

Rafael Nadal, declarație emoționantă despre fiul său

Din nefericire, în partea a doua a frazei, Nadal a recunoscut și că nu va fi capabil să facă asta, întărind ipoteza potrivit căreia 2024 va rămâne ultimul sezon al carierei sale, așa cum el însuși a declarat că va fi, în cel mai probabil caz. 

„Mi-ar plăcea să mai joc și să îi ofer lui Rafa Jr. o amintire cu mine jucând tenis. Asta ar fi ideal pentru mine, pentru soția mea și pentru familia mea. Dar nu pot, probabil că nu voi reuși să fac asta,” a fost declarația emoționantă făcută de Rafael Nadal, la Madrid. 

Nadal ar prefera ca Rafa Nadal Jr. să nu practice tenisul

„Dar vreau să spun că sunt fericit să am o echipă grozavă și o familie și prieteni în jurul meu, persoane care mi-au fost alături toată viața. Acest lucru m-a ajutat să fiu fericit,” a adăugat Nadal. 

Comentând viitorul fiului său, Rafael Nadal a spus că ar prefera ca Rafa Nadal Jr. să nu practice tenisul. 

„Aș prefera ca fiul meu să practice un alt sport. Mă doare să spun asta având în vedere tot ce mi-a oferit tenisul... dar dacă vrea să joace tenis, îl voi susține. Dacă va alege alt sport, va fi și mai bine,” a fost declarația surprinzătoare, făcută de Nadal, conform Sportskeeda

Rafael Nadal se pregătește pentru a fi apt de joc la turneele de la Roma și Roland Garros, care ar putea contura un sezon de zgură, în a cărui primă parte a apărut la competițiile din Barcelona și Madrid. 


„Practic, la un moment dat, juca Nadal singur” Tecău povestește experiența finalei olimpice de la Rio 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!