Button s-a abtinut de la SEX! Button i-a dedicat Jessicai Michibata titlul mondial! FOTO:

Autor: Sport.ro
Marti 20 Octombrie 2009, 11:29
Button s-a abtinut de la SEX! Button i-a dedicat Jessicai Michibata titlul mondial! FOTO:

Care este secretul noului campion mondial de Formula 1, Jenson Button: abstinenta. Modelul Jessica Michibata a ramas inaintea cursei de laSao Paolo.

Jessica a fost la mai multe curse sa il sustina pe Button. “La Singapora a fost uluitoare. Am mers la mine in camera, n-o sa va dau toate detaliile, dar mi-a spus sa ma asez pe pat si mi-a facut masaj pe picioare. A stiut ca sunt anumite intrebari pe care nu trebuie sa mi le puna”, spune Button in The Sun.

Inaintea cursei din Brazilia, Button a schimbat regimul de viata. “E un weekend atat de important pentru Jenson. Are sute de lucruri de facut. Jessica vine de obicei cu el, dar acum Button trebuie sa se concentreze asupra meseriei, ca sa zic asa",  a declarat o sursa din interiorul echipei Brown JP.

Jenson Button i-a dedicat premiul iubitei sale Jessica Michibata.

"Vreau sa-i multumesc familiei si prietenei mele Jessica. Te iubesc atat de mult, asta e pentru tine! Fara Jessica aici, am fost singur - ba chiar i-am rugat pe baieti azi noapte sa vina sa stea cu mine, dar n-au venit. Stiam ca va fi o noapte grea. Dar asta a fost o zi uimitoare si le multumesc si fanilor pentru sprijin", a declarat Button.

Miturile despre vaccinurile anti-COVID, demontate de experți. Cum s-a reușit dezvoltarea serului într-un timp atât de scurt
BRAT

Modifică setările cookies