GALERIE FOTO Bogdan Andone a cedat nervos la Botoșani - Dinamo! Antrenorul a sărit la arbitrul meciului

Dinamo Bogdan Andone FC Botosani Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 23 Aprilie 2024, 20:44
Data actualizarii: Marti 23 Aprilie 2024, 20:44

Au fost momente tensionate în prima repriză a duelului dintre FC Botoșani și Dinamo, din etapa a cincea din play-out-ul Superligii României.

Moldovenii au trecut în avantaj pe tabelă în minutul 13, după ce De Moura a respins greșit un balon și a trimis în poarta lui Golubovic.

Bogdan Andone, criză de nervi la FC Botoșani - Dinamo

Dinamo putea restabili egalitatea în minutul 29, după ce George Găman a dictat un penalty pentru ”Câinii Roșii” după o intervenție a lui Țigănașu în fața lui Răzvan Patriche. Abdallah a mers la punctul cu var, dar a șutat pe lângă poartă.

Câteva minute mai târziu, spiritele s-au încins pe arena din Botoșani. În minutul 30, mingea a ieșit în afara terenului în zona în care se afla și Bogdan Andone. Moldovenii au susținut că ultimul care a atins mingea a fost Selmani, însă pe reluare s-a văzut cum ultimul care a atins balonul a fost Sadiku.

Bogdan Andone a avut o reacție nervoasă și a intrat într-un conflict cu cei de la Dinamo, dar și cu centralul George Găman. În primă fază, tehnicianul moldovenilor a primit doar cartonaș galben, dar Andone a continuat să facă scandal la marginea careului, iar centralul a scos cartonașul roșu.

Înainte de a părăsi zona băncii de rezerve, Andone a intrat într-un conflict și cu Eddy Gnahore, însă, în cele din urmă, spiritele s-au calmat.

Tensiuni au existat până la finalul primului act. Și Abdallah a văzut cartonașul roșu, după o intervenție dură asupra lui Benzar.

Clasamentul din play-out-ul Superligii

Clasamente oferite de Sofascore
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!