Cristiano Ronaldo Federica Pellegrini galerie foto sexy Italia Stiri sexy

Sportiva celebra care a recunoscut ca il vrea pe Ronaldo continua sa aprinda internetul cu fotografii HOT! "Poa' sa fie insurat, poa' sa aiba copii, nu ma deranjeaza". FOTO

Inotatoarea italiana Federica Pellegrini (30 de ani), cu patru Olimpiade la activ, a starnit rumoare dupa ce a afirmat ca "n-ar refuza o invitatie in oras din partea lui Cristiano Ronaldo".

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 07 Mai 2019, 17:28
Data actualizarii: Marti 07 Mai 2019, 17:36

Federica Pellegrini il place si mai mult pe Ronaldo, de cand fotbalistul portughez a semnat cu echipa ei de suflet, Juventus!

"Poate sa fie insurat, poate sa aiba si copii, daca ma invita la cina, as spune da", a spus italianca de 30 de ani.

  • Sportiva celebra care a recunoscut ca il vrea pe Ronaldo continua sa aprinda internetul cu fotografii HOT! Poa sa fie insurat, poa sa aiba copii, nu ma deranjeaza . FOTO

Federica Pellegrini a concurat la prima ei Olimpiada pe cand avea doar 16 ani. Ea a participat la Atena, Beijing, Londra si Rio.

Federica incinge Instagramul


De cand si-a facut conturi pe retelele de socializare, Federica Pellegrini a inceput sa pozeze tot mai provocator. Inotatoarea le-a urat urmaritorilor ei "o zi frumoasa" prin intermediul unei fotografii facute in dressingul personal.

NU RATA GALERIA FOTO DE MAI JOS

Modifică setările cookies