Stiri sexy

Cariera i s-a prabusit, dar in afara terenului ii merge bine! Gabi Iancu si-a cerut iubita in casatorie de Valentine's Day! Cum arata tanara: FOTO

Vezi si - EXCLUSIV | Fabbrini a semnat! Unde va juca italianul in urmatorul an si jumatate: "Luam valori prafuite si le relansam"

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 15 Februarie 2019, 11:48
Data actualizarii: Vineri 15 Februarie 2019, 11:52

Gabi Iancu (24 de ani), fost jucator la Viitorul si FCSB, a semnat in aceasta saptamana cu Dunarea Calarasi. El a mai trecut in ultima perioada si pe la Voluntari, dar ilfovenii au hotarat ca se pot lipsi de serviciile sale.

Candva evaluat de Giig Becali la 50 de milioane de euro, Iancu s-a prabusit in ultimii ani. El a fost imprumutat in Turcia, apoi a mai ajuns prin Polonia, unde a imbracat tricoul formatiei Termalica. In ultimele sase luni a fost legitimat la Voluntari.

  • Cariera i s-a prabusit, dar in afara terenului ii merge bine! Gabi Iancu si-a cerut iubita in casatorie de Valentine s Day! Cum arata tanara: FOTO

In afara terenului ii merge bine


Daca la fotbal nu prea ii merge bine, in afara terenului lucrurile stau altfel pentru Iancu. De Valentine's Day, iubita sa i-a spus "Da". El a cerut-o in casatorie.

VEZI MAI JOS O GALERIE FOTO CU VIITOAREA SOTIE A LUI GABI IANCU

Modifică setările cookies