Karim Benzema Tamara Alcaniz Spania

Cu ea ar fi luat si Liga Campionilor! Fotomodelul GALACTIC care se vede in locul lui Benzema la Real. "Daca au nevoie de un BOMBER adevarat, MA PROPUN"

Actrita si model, iberica Tamara Alcaniz a facut o declaratie stupefianta despre campioana Spaniei.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 25 August 2020, 12:06
Data actualizarii: Marti 25 August 2020, 12:10

Echipa antrenata de Zinedine Zidane a castigat titlul pe plan intern, dar a esuat in Liga Campionilor, Real Madrid fiind eliminata in optimi de Manchester City. Dezamagirea a cuprins-o si pe frumoasa Tamara Alcaniz, una dintre vedetele din Spania care si-au declarat sustinerea fata de "galactici".

  • Cu ea ar fi luat si Liga Campionilor! Fotomodelul GALACTIC care se vede in locul lui Benzema la Real. Daca au nevoie de un BOMBER adevarat, MA PROPUN

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Today, thanks to @corrieredellosport italy♥️

A post shared by Tamara (@tamara.alcaniz) on

"In acest an Realului i-a lipsit un bomber adevarat pentru a castiga Liga Campionilor. Daca e nevoie, ma propun pentru stagiunea urmatoare", a spus Tamara, o declaratie citata de ziarul italian Corrierre dello Sport. Evident, trimiterea brunetei e catre principalul marcator al madrilenilor, francezul Karim Benzema. Atacantul de careu al Realului a punctat de 21 de ori in campionat, dar in Liga Campionilor n-a inscris decat de 5 ori.

Modifică setările cookies