Wanda Icardi Mauro Icardi PSG Stiri

GALERIE FOTO Cu greu putea poza mai dezbrăcată de atât! Imaginile cu care Wanda Icardi a "incendiat" internetul

Mauro și Wanda Icardi formează unul dintre cele mai controversate cupluri.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 15 Mai 2022, 20:33
Data actualizarii: Duminica 15 Mai 2022, 20:53

Mauro Icardi (29 ani) și Wanda Nara (35 ani) au trecut printr-o cumpănă anul trecut. Impresarul FIFA și-a acuzat soțul că a avut o aventură cu China Suarez (30 ani), o vedetă de televiziune din Argentina, și l-a ironizat pe rețelele de social media. 

În cele din urmă, cei doi s-au împăcat, după ce atacantul lui PSG a postat numeroase mesaje pe Instagram în care își arăta dragostea față de Wanda Nara.

Cunoscută pentru aparițiile incendiare de pe rețelele de socializare, Wanda a postat pe contul de Instagram mai multe fotografii din timpul unei ședințe foto. Îmbrăcată într-o rochie din dantelă, foarte decoltată și ușor transparentă, vedeta a făcut senzație cu apariția sa, iar fanii nu au întârziat să lase comentarii incendiare. 

Wanda Icardi, câștiguri lunare spectaculoase

Publicația Mundo Deportivo a publicat un material în care a prezentat situația financiară a celor doi. 

Pe lângă câștigurile din impresariat, Wanda Icardi are o firmă de cosmetice, este implicată în numeroase contracte de publicitate, iar averea îi este completată și de pensia alimentară pe care fostul soț, Maxi Lopez, o plătește pentru cei trei copii. 

"Mauro câștiga aproximativ 500.000 de dolari pe lună. Wanda este un exemplu de studiat. 12.500 de dolari pentru fiecare copil, și peste 500.000 de dolari din contractele de publicitate, firma de cosmetice și comisioane", a declarat avocatul Mauricio D'Alessandro.

Modifică setările cookies