FOTO / Jucatorul de baseball A-Rod i-a dat papucii lui Cameron Diaz... pentru ca l-au innebunit romancele!

Autor: Sport.ro
Duminica 07 Noiembrie 2010, 13:03
FOTO / Jucatorul de baseball A-Rod i-a dat papucii lui Cameron Diaz... pentru ca l-au innebunit romancele!

Cameron Diaz s-a despartit de iubitul ei, jucatorul de baseball american Alex "A-Rod" Rodriguez, dupa o relatie de aproape sapte luni, informeaza pagina electronica a revistei Life & Style.

"Cameron si A-Rod nu se mai intalneActrita americana Cameron Diaz s-a despartit de iubitul ei, jucatorul de baseball american Alex "A-Rod" Rodriguez, dupa o relatie de aproape sapte luni, informeaza pagina electronica a revistei Life & Style.

"Cameron si A-Rod nu se mai intalnesc si s-au despartit. Lui nu-i mai place de ea. Acesta este adevaratul motiv al despartirii", a declarat pentru sursa citata un apropiat al celor doi.

Speculatiile privind o despartire au inceput inca din octombrie, cand Cameron a fost vazuta la Londra cu un barbat misterios, iar apoi a plecat dintr-un club de noapte alaturi de actorul Matthew Morrison. A-Rod a fost vazut petrecand in Las Vegas fara Cameron Diaz, pe 28 octombrie. "A-Rod a fost intr-un club de noapte, iar un grup de modele din Romania se afla la masa alaturata. El a discutat cu fetele si a petrecut toata noaptea distrandu-se cu ele", noteaza Life & Style.

Toata Romania vede Romania! la PRO TV Luptele FINALE pentru nationala: vineri, 15 noiembrie, 21:45, Romania - Suedia! Luni, 18 noiembrie, 21:45, Spania - Romania!

Din nou la Euro! Joi, 14 noiembrie, 20:00 Romania U21 - Finlanda U21, in direct la PRO TV!

Ministrul de Interne: Raportul declasificat privind evenimentele din 10 august a fost trimis la DIICOT
BRAT