Stiri sexy

Ce pierde Savulescu! Condamnat la 5 ani de inchisoare, fostul actionar de la Dinamo va sta departe de sotia supermodel! Cum arata Angela Martini: GALERIE FOTO

Dragos Savulescu a fost condamnat la 5 ani de inchisoare cu executare in Dosarul Retrocedarilor. In acest moment, el este considerat a fi fugar si a fost dat in urmarire generala de Politia Romana.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 10 Februarie 2019, 13:07
Data actualizarii: Duminica 10 Februarie 2019, 13:16

Savulescu ar fi trebuit sa se predea autoritatilor romane la cel mult 24 de ore dupa condamnarea primita in Dosarul Retrocedarilor. El a primit o sentinta de 5 ani de inchisoare cu executare. In acest moment, Savulescu este urmarit general, ultimele informatii fiind acelea ca fostul actionat de la Dinamo s-ar afla la Monte Carlo.

E casatorit cu o bomba sexy

 

  • Ce pierde Savulescu! Condamnat la 5 ani de inchisoare, fostul actionat de la Dinamo va sta departe de sotia supermodel! Cum arata Angela Martini: GALERIE FOTO

Daca va fi prins si incarcerat, Dragos Savulescu va trebui sa stea departe pentru mult timp de sotia sa supermodel. El este casatorit cu Angela Martini, un model din Albania, castigatoare a titlului Miss Univers Albania 2010.

Dragos Savulescu a mai avut relatii in trecut cu Madalina Ghenea si Rodica Ghionea, el fiind de asemenea recunoscut pentru stilul de viata extravagant.

NU RATA GALERIA FOTO DE MAI JOS CU ANGELA MARTINI

CITESTE SI
ULTIMELE STIRI

Modifică setările cookies