FOTO ȘI VIDEO Alexi Pitu, bun ca vinul de Bordeaux! ”Doar pe el l-am văzut pe teren în primele 20 de minute”

alexi pitu Bordeaux Ligue 2 Zan Vipotnik Zuriko Davitashvili Stranieri
Cătălin Parfene
Data publicarii: Miercuri 24 Aprilie 2024, 12:52
Data actualizarii: Miercuri 24 Aprilie 2024, 13:48

Cu fotbalistul român titular, Girondins de Bordeaux a câștigat meciul de marți seara cu Dunkerque, scor 2-0.

Bordeaux s-a impus în etapa a 34-a din Ligue 2, 2-0 marți seara pe teren propriu cu Dunkerque, într-un meci în care românul Alexi Pitu (21 de ani) a fost titular și a avut din nou o evoluție apreciată de presa franceză.

Slovenul Zan Vipotnik (38) și georgianul Zuriko Davitashvili (46), colegii din atac ai lui Pitu, au fost marcatorii întâlnirii de pe ”Matmut Atlantique”.

”Doar pe el l-am văzut pe teren în primele 20 de minute”, a scris SudOuest despre Pitu, notat cu 6: ”Foarte activ, a avut o deviere bună pentru lansarea lui Nsimba ('7) și un șut cu stângul puțin cam moale însă ('11), apoi a fost ceva mai discret.

Presingul său inspirat i-a forțat pe cei de la Dunkerque să greșească și a dus la cel de-al doilea gol ('46)”.

”Un meci foarte interesant” pentru Pitu, a notat și site-ul Girondins4ever, care i-a dat nota 6,5: ”Extrema din România a început pe partea stângă a atacului. El a fost foarte activ în prima repriză a meciului.

În largul său din punct de vedere tehnic, i-a lipsit puțin pentru a străpunge apărarea. Putea să înscrie un gol atunci când Davitashvili l-a servit, dar șutul său a fost apărat de portarul advers”.

Românul a fost schimbat în minutul 75 și a ajuns la 22 de meciuri jucate în acest sezon în Ligue 2, cu un gol marcat și două pase decisive.

Clasamentul din Ligue 2

Clasamente oferite de Sofascore

Foto și video: Girondins.com

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!