Cosmin Frasinescu Poli Iasi retras din activitate saloane infrumusetare transfer fcsb Fotbal intern

Are peste 400 de meciuri în Liga 1, dar a lăsat fotbalul pentru saloanele de înfrumusețare!

Fundașul a fost dorit de FCSB, în iunie 2020, dar s-a lăsat de fotbal la 8 luni distanța după oferta lui Gigi Becali. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 06 August 2021, 12:04
Data actualizarii: Vineri 06 August 2021, 12:14

Cosmin Frăsinescu și-a reziliat contractul cu Poli Iași, în martie 2021, după izbucnirea scandalurilor la club între conducători, după acumularea restanțelor salariale și după surprinzătoarele acuzații de blat ale galeriei. Hotărârea fotbalistului de a se retrage din fotbal a fost neașteptată, mai ales că fusese dorit, in iunie 2020, de Gigi Becali la FCSB. Până la urmă, FCSB l-a transferat pe Denis Haruț, de la FC Botoșani, care a fost reprofilat fundaș central. Frăsinescu a mai fost dorit de Aerostar Bacău și de o echipă din Liga 1, după rezilierea contractului cu Poli Iași, dar a preferat să agațe ghetele în cui, după o carieră de 20 de ani. 

"ÎNCERC SĂ MĂ STABILIZEZ EMOȚIONAL"

"La început a fost mai greu, dar ușor-ușor m-am obișnuit, încerc să mă stabilizez emoțional. Încerc să caut să fac ceva în continuare. Pot să spun că e ciudat fără fotbal. Încă e ciudat, pentru că după atâția ani te uiți doar la televizor, vezi meciurile și nu mai ești implicat, nu te mai gândești cu cine joci etapa viitoare. 

Dar toate au un început și un sfârșit. A fost mai greu în primele luni. Îmi imaginam altfel despărțirea de Poli Iași. Dar, din păcate, nu a fost să fie așa. A fost dezamăgitor, toată situația a fost dezamăgitoare. Au mai fost ceva discuții cu Aerostar Bacău, a mai fost și o echipă de Liga I interesată de mine, dar am rămas doar la stadiul de discuții pentru că le-am spus că nu vreau să mai joc, nu voiam să mai plec de acasă, de lângă familie.  

Mi-e destul de greu să continui în antrenorat, ar trebui să plec din nou de acasă. Aș vrea ceva mai stabil. Și dacă iau o decizie să plec undeva, să plec cu toată familia. Nu azi într-un loc, mâine în alt loc. 

Nu știu ce voi face mai departe, nu are nicio legătură cu fotbalul. Avem și o afacere de familie… Dar trebuie să fac ceva, să produc ceva, trebuie să o iau pe un drum, pentru că nu am strâns bani din fotbal care să îmi permită să stau", a declarat Frăsinescu pentru Liga2.ro.

A TRECUT DE LA TACKLINGURI LA EPILĂRI DEFINITIVE

Anca, soția fostului fotbalist, deține un lanț de saloane de înfrumusețare cu fialiale în Bacău, Iași, Galați și Brăila. Cosmin își ajută deocamdată soția, după ce tatăl acesteia a decedat de curând. Așa că el a trecut de la meciuri contra lui FCSB, CFR Cluj și Dinamo la programări pentru epilări cu laser, drenaj limfatic, criolipoliză, remodelări corporale și eliminarea celulitei. Cuplul are și doi copii, un băiat de 10 ani și o fetiță de 7 ani.  

A JUCAT ÎN LIGA 1 LA BISTRIȚA, MEDIAȘ, CRAIOVA ȘI IAȘI 

Cosmin Frasinescu (36 ani) a jucat ca fundaș central la Baia Mare (2001-2003), Gloria Bistrița (2003-2007, 2007-2011), Forex Brașov (2007), Khazar Lankaran (2011), Gaz Metan Mediaș (2011-2014), CSU Craiova (2014-2015) și Poli Iași (2015-2021). Stoperul născut la Bacău a strâns 418 de meciuri în Liga 1 și 10 goluri marcate, evoluând 20 de ani ca profesionst în primele două ligi din România și în Azerbaidjan.

La Iași a evoluat în 196 de meciuri oficiale (8 goluri) în Liga 1, Cupa României și preliminariile Europa League, făcând cuplu în centrul defensivei cu Marius Mihalache. În palmaresul său se găsesc o Cupă și un loc doi în Azerbaidjan, lucrând la Lankaran cu românii Mircea Rednic, Cătălin Doman și Andrei Mureșan. 

Sursa foto - Frasinescu Cosmin Vali, @CSMPolitehnicaIasiOficial, @amazingskinBacau

Modifică setările cookies