EXCLUSIV | Poli Iasi a facut o CONTESTATIE dupa amanarea partidei cu Viitorul! Ce reclama moldovenii! "Se intampla lucruri ciudate"

Poli Iasi Andrei Cristea FC Viitorul Liga 1 Superliga EXCLUSIV | Poli Iasi a facut o contestatie dupa amanarea partidei cu Viitorul! Ce reclama moldovenii! "Se intampla lucruri ciudate"
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 23 Februarie 2021, 18:19
Data actualizarii: Marti 23 Februarie 2021, 18:37

Arbitrii au decis ca meciul dintre Viitorul - Poli Iasi nu se poate juca nici azi.

Dupa decizia arbitrilor, oficialii celor de la Poli Iasi au facut o reclamatie catre observatorul partidei pe motiv ca Viitorul nu a aprins nocturna pentru reluarea partidei, in conformitate cu articolul 16, punctul 10 din ROAF.

 

Presedintele celor de la Poli Iasi, Ciprian Paraschiv, a vorbit despre aceasta contestatie: "Din punctul nostru de vedere se putea juca. Se stie ca in luna februarie ora oficiala este ora 14:00.

Daca meciul a fost reprogramat la ora 16:00, s-a amanat pana la ora 17:00, echipa gazda avea obligatia sa asigure toate conditiile pentru desfasurarea jocului, adica sa aprinda instalatia de nocturna.

Nu au vrut sa o faca. Din punctul meu de vedere, echipa gazda este in culpa, noi am depus si o contestatie. Doar Iasiul si-a dorit sa joace meciul in aceasta seara.

Noi am cerut aprinderea nocturnei, intra si in sarcina echipei gazda, dar nu a dorit sa o faca. Din punctul nostru de vedere, trebuie sa se intample exact invers cum a fost la meciul tur.

Noi am pierdut dn cauza faptului ca nocturna nu a mai functionat la parametrii optimi si nu a fost vizibilitate, astazi gazdele nu au aprins nocturna pentru a asigura vizibilitatea si nu au respectat ROAF-ul", a declarat Ciprian Paraschiv pentru www.sport.ro si Pro TV. 

Ulterior, antrenorul moldovenilor, Andrei Cristea, s-a declarat dezamagit de decizia arbitrilor, spunand ca aceasta ii avantajeaza pe cei de la Viitorul. 

"Se intampla lucruri ciudate contra celor de la Viitorul. A cazut nocturna, am amanat meciul acum... Inainte de pandemie eram la Constanta si ni s-a dat vestea ca e pandemie mondiala si a trebuit sa ne intoarcem si nu am mai jucat. 

Chiar sunt niste trairi ciudate, nu o sa inteleg de ce. Din punctul meu de vedere, azi se putea juca, dar probabil celor de la Viitorul le-a convenit situatia pentru ca au jucatori accidentati si ei au meci vineri cu Dinamo.

E greu mai ales ca facem 6-7 ore pe drum... Este ceva ciudat, cred ca trebuie sa chemam un preot sa vina sa sfinteasca inceputul mecului. E ceva incredibil. Nu mai terminam meciurile pe teren niciodata", a spus Andrei Cristea pentru www.sport.ro si Pro TV. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!