EXCLUSIV | Poli Iasi a facut o CONTESTATIE dupa amanarea partidei cu Viitorul! Ce reclama moldovenii! "Se intampla lucruri ciudate"

EXCLUSIV | Poli Iasi a facut o CONTESTATIE dupa amanarea partidei cu Viitorul! Ce reclama moldovenii! "Se intampla lucruri ciudate"

Arbitrii au decis ca meciul dintre Viitorul - Poli Iasi nu se poate juca nici azi.

Dupa decizia arbitrilor, oficialii celor de la Poli Iasi au facut o reclamatie catre observatorul partidei pe motiv ca Viitorul nu a aprins nocturna pentru reluarea partidei, in conformitate cu articolul 16, punctul 10 din ROAF.

 

Presedintele celor de la Poli Iasi, Ciprian Paraschiv, a vorbit despre aceasta contestatie: "Din punctul nostru de vedere se putea juca. Se stie ca in luna februarie ora oficiala este ora 14:00.

Daca meciul a fost reprogramat la ora 16:00, s-a amanat pana la ora 17:00, echipa gazda avea obligatia sa asigure toate conditiile pentru desfasurarea jocului, adica sa aprinda instalatia de nocturna.

Nu au vrut sa o faca. Din punctul meu de vedere, echipa gazda este in culpa, noi am depus si o contestatie. Doar Iasiul si-a dorit sa joace meciul in aceasta seara.

Noi am cerut aprinderea nocturnei, intra si in sarcina echipei gazda, dar nu a dorit sa o faca. Din punctul nostru de vedere, trebuie sa se intample exact invers cum a fost la meciul tur.

Noi am pierdut dn cauza faptului ca nocturna nu a mai functionat la parametrii optimi si nu a fost vizibilitate, astazi gazdele nu au aprins nocturna pentru a asigura vizibilitatea si nu au respectat ROAF-ul", a declarat Ciprian Paraschiv pentru www.sport.ro si Pro TV. 

Ulterior, antrenorul moldovenilor, Andrei Cristea, s-a declarat dezamagit de decizia arbitrilor, spunand ca aceasta ii avantajeaza pe cei de la Viitorul. 

"Se intampla lucruri ciudate contra celor de la Viitorul. A cazut nocturna, am amanat meciul acum... Inainte de pandemie eram la Constanta si ni s-a dat vestea ca e pandemie mondiala si a trebuit sa ne intoarcem si nu am mai jucat. 

Chiar sunt niste trairi ciudate, nu o sa inteleg de ce. Din punctul meu de vedere, azi se putea juca, dar probabil celor de la Viitorul le-a convenit situatia pentru ca au jucatori accidentati si ei au meci vineri cu Dinamo.

E greu mai ales ca facem 6-7 ore pe drum... Este ceva ciudat, cred ca trebuie sa chemam un preot sa vina sa sfinteasca inceputul mecului. E ceva incredibil. Nu mai terminam meciurile pe teren niciodata", a spus Andrei Cristea pentru www.sport.ro si Pro TV. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Incendiu la Spitalul de Psihiatrie Craiova. Trei cadre medicale au suferit fracturi după ce au sărit de la etaj
BRAT

Modifică setările cookies