EXCLUSIV | Ar putea fi amanat din nou meciul dintre Viitorul si Poli Iasi?! Presedintele iesenilor a dat detalii de ultima ora: "Suntem ingrijorati! Este cod galben pana la ora 18!"

Meciul dintre Viitorul si Poli Iasi a fost intrerupt in minutul 69 din cauza vizibilitatii reduse.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 23 Februarie 2021, 11:50
Data actualizarii: Marti 23 Februarie 2021, 13:16

Oficialii au decis ca partida sa se reia marti, 23 februarie, de la ora 16:00. Ramane de vazut insa daca se va putea juca in conditii optime de aceasta data. Ciprian Paraschiv, presedintele lui Poli Iasi, a dezvaluit la PRO X ca exista o atentionare de cod galben de ceata din partea ANM pana la ora 18:00 la Ovidiu.

"Suntem putin ingrijorati pentru avem cod galben de ceata pana la ora 18. Speram la o actualizare mai optimista. Eu din tribuna nu vedeam mai departe de 5 metri. Nu am mai intalnit o situatie ca asta, dar trecem prin toate", a spus Paraschiv la Ora Exacta in Sport.

Paraschiv a oferit de asemenea o lamurire referitoare la situatia lui Andrei Cristea. Antrenorul-jucator al Iasului a primit o suspendare de doua etape dupa ce a fost eliminat pentru proteste.

Exista insa o neclaritate referitoare la faptul ca suspendarea nu s-ar aplica si fotbalistului Andrei Cristea, astfel ca atacantul ar avea drept de joc in urmatoarele meciuri.

"Regulamentul prevede ca o suspendare acordata din postura de antrenor se aplica si pentru cea de jucator, astfel incat este suspendat doua etape si ca jucator si ca antrenor", a lamurit Ciprian Paraschiv.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!