Sporturi

Mesaj incredibil al lui McGregor pentru Khabib: "Îi voi mânca copiii!"

Irlandezul recurge la metode murdare ca să îl enerveze pe rivalul din Daghestan, pentru ca acesta să accepte o revanșă, după înfrângerea din 2018. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 06 August 2021, 14:24
Data actualizarii: Vineri 06 August 2021, 15:01

"Îi voi mânca copiii!!!! Când i-a văzut de fapt ultima dată? Soția lui? Mama? Mai bine s-ar duce și ar petrece ceva timp cu copiii și familia și să nu mai vorbească de mine, înainte să fie prins undeva, unde s-ar putea să nu mai fie atât de norocos data viitoare", a scris McGregor celor 8.8 milioane de urmăritori de la Twitter, înainte să își dea seama că mesajul e unul foarte dur și să îl șteargă. 

Mesajul celui supranumit "Notorious" a adus aminte de cel transmis de Mike Tyson lui Lennox Lewis, înaintea meciului din 2000, când "Iron Mike" a spus că vrea să-i devoreze copiii. Schimbul de replici a izbucnit după înfrangerea lui McGregor la UFC 264, în fața lui Dustin Poirier, după ce irlandezul și-a fracturat tibia și medicul a decis că trebuie să abandoneze lupta. 

KHABIB L-A JIGNIT, MCGREGOR A RIDICULIZAT DECESUL TATĂLUI SĂU

Conor a fost numit de Khabib "murdar" și "nenorocit", în cadrul unei discuții cu Mike Tyson pentru podcastul "Hotboxin' ", după ce ridiculizase anterior decesul tătălui rivalului său din cauza infectării cu Covid-19, ștergând apoi mesajul postat pe rețelele de socializare. 

McGregor (33 ani) a fost învins de Khabib Nurmagomedov, în cadrul UFC Lightweight Championship, în 2018, și nu a reușit să își recupereze centura mondială, pierdută cu un an înainte, după ce se concentrase pe bănosul meci de box cu Floyd Mayweather Jr. 

Meciul dintre McGregor și Khabib a fost considerat unul dintre cele mai importante evenimente din istoria mixed martial art, dar irlandezul a cedat în runda a patru, după ce a fost prins într-o strânsoare din care nu a mai putut scăpa. După finalul partidei, s-a declanșat o bătaie generală, între staff-urile celor doi luptători, iar de atunci cei doi se contrează în declarații. 

Modifică setările cookies