laurentiu popescu cosmin dobre CSU Craiova imprumut Poli Iasi Fotbal intern

Craiova trimite două talente la Poli Iași. Un portar și un fundaș central, ajutorul oltenilor pentru echipa din Liga 2

Craiova a început să cedeze jucătorii tineri, care au puține șanse să joace în acest sezon. Primii doi vor ajunge la Poli Iași, sub formă de împrumut. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 19 Iulie 2021, 11:31
Data actualizarii: Luni 19 Iulie 2021, 11:49

CSU Craiova îi va trimite sub formă de împrumut la Poli Iași pe portarul Laurențiu Popescu și pe fundașul central Cosmin Dobre. Popescu (24 ani) a ajuns al patrulea portar în lotul lui Marinos Ouzounidis, după mai experimentații Mirko Pigliacelli, David Lazar și Denis Rusu, și avea șanse minime să prindă meciuri în acest sezon de Liga 1, așa că a acceptat detașarea în Moldova, unde va fi titular. 

Dobre (20 ani), care s-a remarcat în meciurile din Liga Elitelor (finală U17, în 2018) și la echipa secundă și a fost luat în mai multe cantonamente cu formația de seniori, avea, de asemenea, concurență serioasă cu Gaman, Papp, Constantin și Balasa și a fost trimis să câștige experiență în Liga 2. 

În afara celor doi fotbaliști de la Craiova, conducerea lui Poli Iași mai caută un mijlocaș de bandă dreapta și un atacant. Deși au reușit să schițeze un lot decent de jucători pentru nivelul diviziei secunde, antrenorul Costel Enache a declarat că "sunt îngrijorat, ne așteaptă un campionat extrem de greu, iar acum cred că obiectivul realistic este evitarea retrogradării". 

Până acum, Poli Iași și-a întărit lotul cu Alexandru Stan (FCSB), Marian Stoenac (FCU Craiova), Florin Plămadă (FC Botoșani), Tiberiu Serediuc (AS Rodos), Cristian Pușcaș (Dunărea Călărași), Ianoș Brânză (FC Botoșani), Andrei Istrate (FCSB), Ioan Pop (CSM Sighet) și Ștefan Cană (FCSB), în timp ce Lucian Dumea (FC Buzău), Vlad Danale (Aerostar Bacău) și Denis Ciofu (Unirea Slobozia) au revenit după împrumuturi. În zilele următoare, moldovenii ar trebui să mai semneze cu Jean Alexandre Deretti, un mijlocaș ofensiv brazilian de 28 de ani, care a mai jucat în România la Academica Clinceni.  

După retrogradarea în Liga 2, clubul ieșean s-a despărțit de aproape un întreg lot de jucători, respectiv Dzenan Zajmovici (Velez Mostar), Juan Pablo Pasaglia (UTA), Floriano Vanzo (Academica Clinceni), Doru Popadiuc (Chindia), Andrei Cristea (CS Mioveni), Uros Djuranovici (FK Kolubara), Platini, Deyver Vega, Joseph Mensah, Sorin Bușu, Laurențiu Brănescu, Levente Bosz, Rodny Lopes, Manuel de Iriondo, Marius Mihalache, Rafael Acosta, Dylan Flores, Pablo Gaitan și Nikolaos Baxevanos. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!