Stiri sexy

Jordan e din nou singura: fosta iubita a lui Dwight Yorke si David Beckham a fost parasita de Peter Andre!

Dupa un mariaj care a durat aproape patru ani, Peter Andre si-a parasit nevasta, pe siliconata Jordan, pe numele real Katie Price, pe motiv ca aceasta si-a pierdut demult controlul.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 12 Mai 2009, 11:46
Data actualizarii: Marti 12 Mai 2009, 11:48

Ultima picatura a fost cand Peter Andre si-a vazut nevasta in tabloidul The Sun, in compania unui barbat misterios: "Nu sunt gelos pe nimeni pana cand Katie nu se imbata (...) Nu ma simt amenintat de nimeni cand ea nu bea. Dar cand bea, este capabila de orice", a declarat cantaretul.

"Parca intra Necuratul in ea (cand bea), devine un cosmar. Am incredere in ea cand e treaza, dar nu si cand bea", a declarat Peter, care are impreuna cu Katie doi copii, ea avand si un baiat de sapte ani, dintr-o relatie anterioara.

"Din momentul in care incepe sa bea, o pierd si n-o recapat decat a doua zi dimineata. Katie are o problema cu alcoolul. Stie ca nu poate sa se descurce singura. O transforma intr-o persoana pe care n-o cunosc si nici nu imi place", a mai declarat Peter Andre, care e disperat sa-si relanseze cariera muzicala si sa se mute in SUA.

ULTIMELE STIRI

Modifică setările cookies