Georgina Rodriguez Cristiano Ronaldo topless Stiri

"Seniorita, sunteți reală?". Imaginea cu Georgina Rodriguez care a încins internetul: s-a pozat aproape goală

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez continuă să se relaxeze în vacanță, alături de familia lor. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 19 Iulie 2021, 17:26
Data actualizarii: Luni 19 Iulie 2021, 17:43

După ce a participat la Festivalul de Film de la Cannes, partenera lui Cristiano Ronaldo s-a relaxat pe yacht-ul personal, postând pe contul de Instagram o imagine incendiară, pentru care a primit aproape 2 milioane de like-uri. 

Modelul de 27 de ani s-a pozat într-o ipostază incendiară, iar fanii nu au întârziat să aprecieze felul în care arată, lăsându-i sute de comentarii. 

În această perioadă, situația contractuală a lui Cristiano Ronaldo este una incertă. Oficialii de la Juventus susțin că starul portughez va rămâne în Italia, însă oferta făcută, potrivit presei din Peninsulă, este una cu 11 milioane de euro mai mică față de salariul actual. 

Ideea a fost intărită și de cele mai recente declarații făcute de Danilo pentru Gazzetta dello Sport: "Să îl avem în echipă este foarte important pentru noi, deoarece marchează multe goluri și, în plus, este bun prieten, ne știm de la Real Madrid. Va fi cu noi și sezonul următor". 

Pe de altă parte, în presa internațională, s-a scris de mai multe ori despre un posibil transfer la PSG sau Manchester United. 

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai jos! sursa foto: Instagram/Getty Images 

Modifică setările cookies