VIDEO Gol de la mijlocul terenului pentru ”decarul” român al lui Torino care joacă pentru o altă națională!

Sergiu Perciun nationala moldovei Torino Stranieri
Cătălin Parfene
Data publicarii: Miercuri 17 Aprilie 2024, 13:28
Data actualizarii: Miercuri 17 Aprilie 2024, 13:30

Sergiu Perciun are un sezon extraordinar în Italia după ce anul trecut a câștigat Viareggio Cup.

Mijlocașul ofensiv Sergiu Perciun (care va împlini 18 ani peste o săptămână), fotbalist cu dublă cetățenie, română și moldovenească, a înscris un gol de la mijlocul terenului în meciul de luni din campionatul Under 18 al Italiei, Torino - Sampdoria 3-3.

Legitimat la Torino din vara lui 2022, Perciun este ”decarul” echipei Under 18, dar în acest sezon a evoluat cu succes și la formația Primavera a clubului din Serie A.

În total, tânărul fotbalist are 30 de meciuri jucate în campionatul Primavera, campionatul Under 18 și Coppa Primavera, în care a reușit 10 goluri și 2 pase decisive.

Și tot în acest sezon, Perciun a făcut spectacol în amicalul Under 18 România - Moldova 2-4, în care a marcat o dată și a oferit un assist.

Câștigător cu Torino în 2023 al prestigiosului turneu Viareggio Cup, el este considerat de Federația Moldovenească de Fotbal ”unul dintre liderii Naționalei de juniori Under 19 a Moldovei”.

Sergiu Perciun: ”Sper să pot reprezenta cu mândrie Moldova la nivel internațional”

”A reprezenta Moldova este o onoare și o mândrie pentru mine. Simt o mare responsabilitate și încerc să mă ridic la înălțimea așteptărilor. 

Am avut ocazia să joc și să marchez în cantonamentul efectuat în Turcia în luna martie, iar acest lucru a fost o experiență minunată și motivantă pentru mine.

Peste 5 ani îmi doresc să fiu un fotbalist profesionist de succes, care să se facă remarcat într-un campionat puternic. 

Sper să am o carieră lungă și împlinită în fotbal și să pot reprezenta cu mândrie Moldova la nivel internațional”, a declarat Sergiu Perciun într-un interviu recent pentru federația de la Chișinău.

VIDEO Golul de la mijlocul terenului al lui Sergiu Perciun în Torino - Sampdoria 3-3

Foto: captură PRO TV Chișinău/tv.torinofc.it, FMF

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!