Liga 1

Becali are plan de rezervă în cazul în care Iordănescu pleacă de la echipă! Pe cine vrea antrenor

În ultimul timp au apărut zvonuri legate de relația dintre Edward Iordănescu și Gigi Becali. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Vineri 22 Octombrie 2021, 17:06
Data actualizarii: Vineri 22 Octombrie 2021, 17:08

Patronul l-a adus pe Iordănescu Jr. la echipă după eliminarea rușinoasă cu Shakhter Karagandy, dar și după înfrângerea cu Rapid din campionat. Tehnicianul l-a înlocuit pe Todoran, iar în momentul numirii, și-a pus câteva clauze precise și stricte în contract, printre ele numărându-se și cea conform căreia finanțatorul nu are voie să îl critice în spațiul public. 

Cu toate astea, Gigi Becali a vorbit după meciul cu CS Mioveni și s-a plâns de faptul că echipa sa nu joacă atât de spectaculos precum și-ar dori el, punctând că 'până acum nu s-a văzut mâna lui Edi'. De acolo au început și zvonurile conform cărora finanțatorul nu și-ar mai dori să continue colaborarea cu tehnicianul care a câștigat titlul cu CFR Cluj în sezonul trecut, în ciuda faptului că are cinci victorii consecutive în campionat. 

Varianta dorită de Becali 

Finanțatorul vicecampioanei României s-ar afla astfel în fața unei decizii importante. Gigi Becali și-ar dori să îl aducă pe banca tehnică a echipei sale pe Mirel Rădoi, selecționerul naționalei, al cărui contract cu Federația se încheie în luna noiembrie. Rădoi a anunțat deja că nu vrea să mai continue pe banca naționalei, dorind să antreneze o echipă de club, iar patronul FCSB-ului l-ar dori cu insistență, informează ProSport

Cei doi nu au fost în relații tocmai bune în ultimii ani, în ciuda faptului că Rădoi este finul lui Becali. Totul a plecat de la momentul în care s-au certat în 2015, când actualul selecționer se afla pe banca FCSB-ului și nu a plecat în cele mai bune condiții, după o ceartă chiar cu patronul. 

Cu toate astea, Becali și Rădoi s-au împăcat, iar sursa citată menționează că finanțatorul i-ar fi promis selecționerului că în momentul în care își va dori să antreneze din nou o echipă de club, este așteptat la echipa sa. 

CITESTE SI
Modifică setările cookies