VIDEO EXCLUSIV Becali a lămurit situația lui Edi Iordănescu și a transmis un ultimatum: ”Dacă se va întâmpla asta, voi fi nemulțumit”

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 19 Octombrie 2021, 14:01
Data actualizarii: Marti 19 Octombrie 2021, 14:12

Gigi Becali a lămurit situația lui Edi Iordănescu, după ce s-a zvonit că relația dintre cei doi ar fi destul de tensionată.

Patronul celor de la FCSB neagă cele apărute și amintește de condiția pusă pentru ca Edi Iordănescu să aibă mână liberă la echipă. Becali își dorește ca echipa sa să aibă posesia la fiecare meci, indiferent de rezultat.

Gigi Becali, despre situația lui Edi Iordănescu

„Între mine și Edi nu există nicio tensiune, am zis că n-are ce face, că n-are jucători importanți. Dacă mingea nu va fi la mine, indiferent care va fi antrenorul ăla, eu voi fi nemulțumit. Am luat bătaie cu Rapidul, dar mingea a fost la mine!”, a spus Becali, la Ora Exactă în Sport.

După victoria cu 3-0 în fața celor de la CS Mioveni, meci în care FCSB are la dispoziție doar 13 fotbaliști apți de joc, Gigi Becali s-a declarat nemulțumit de jocul prestat de echipă, trimițând câteva săgeți spre Iordănescu.

„Nu vreau să câștig campionatul, vreau să fie mingea la mine! Eu așa vreau, eu fac fotbal și ordinul meu este mingea la mine! Nu câștigi meciul, dar dacă e mingea la mine, nu am nimic cu tine! Vreau 0-0 și mingea la mine, nu 1-0 și mingea la adversar. Asta e frumos în viață, mingea la mine.", a declarat Gigi Becali, în direct la PRO X.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!